VIDEO: Jalkapallovalmentajatkin osaavat irroitella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 12/04/2015
Jaa tämä...

Maailman jalkapallokentillä on nähty vuosien varrella satoja huikeita maaleja, ja niiden päälle esitettyjä vielä huikeampia tuuletuksia. Erilaisia pelaajien esittämiä toinen toistaan erikoisempia, hienompia, ja luovimpia tuuletuksia on aika ajoin esillä erilaisissa highlight-koosteissa. Usein kuitenkin unohdetaan kuvata millä tavalla muut joukkueen jäsenet reagoivat maaleihin. Erityisesti jalkapallojoukkueiden managereilla lähtee ajoittain homma aivan lapasesta, kun he alkavat ilakoimaan ja tuulettamaan koko sydämellään tärkeitä maaleja. Veikkaussivut.com esitteleekin tänään kymmenen parasta futisvalmentajan esittämää tuuletusta vuosien varrelta.

Alla olevia video todistaa meille kaikille sen, että paikoin kivikasvoiset ja yrmeät pukuihin sonnustautuneet valmentajatkin ovat vain ihmisiä, ja ihmisillä on tarve reagoida hyviin asioihin spontaanisti iloiten.

Videolla nähdyistä valmentajista muun muassa  Pep Guardiola (Bayern Munchen), Jose Mourinho (Chelsea) ja Jurgen Klopp (Liverpool) saattavat saada aihetta tuuletuksiin tulevana lauantaina, kun Englannin Valioliigassa sekä Saksan Bundesliigassa pelataan täysi kymmenen ottelun kierros. Peliyhtiö Unibet tarjoaa hyvät kertoimet eri otteluihin jokaiselle pelipaikkakunnalle.

Lue myös:

Real Madrid ulos Copa del Reysta kardinaalimunauksen vuoksi?

VIDEO: Lionel Messi palkittiin La Ligan parhaana hyökkääjänä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa