Näin urheilupiireissä vietetään Juhannusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 18.6.2015

Suomalaisten lempijuhla Juhannus on täällä taas. Luvassa on tuskastuttavan pitkiä kauppareissuja, mielensä pahoittamista huonon sään takia, ja surullisia onnettomuustilastoja. Silti tämä keskikesän juhla ottaa ihmiset haltuunsa vuosi toisensa jälkeen, ja tähän alkavaan viikonloppuun ladataan isoja odotuksia. Juhannus suunnitelmiakin on saatettu parhaassa tapauksessa hieroa viikko tolkulla.

Niin sanottujen ”tavisten” lisäksi, myös urheilijat ja muut urheilun parissa työskentelevät persoonat viettävät Juhannusta. Veikkaussivut onkin nyt kerännyt sosiaalisesta mediasta otannan siitä, mitä urheilulla elantonsa saavat ihmiset tekevät Juhannuksena, tai mitä mietteitä heillä ylipäätään on päivään liittyen.

Suomen jalkapallomaajoukkueen monivuotinen luottopelaaja ja nykyinen futiskommentaattori Juha Reini ihmettelee näin Juhannuksen alla hyttysten tilannetta:

Toinen jalkapallomies nykyisen maajoukkueen Huuhkajien runkopelaajiin kuuluva Markus Halsti taas nauttii juuri sopivasti Juhannukseksi osuvasta tauosta perheen parissa. Miehellä on pitänyt viime viikot kiirettä edustamansa MLS-seuran DC Unitedin peleissä.

Yle Puheessa Liigan kiekkokierroksilla kommenttaattorina toimiva, entinen HIFK suuruus Kimmo Kuhta näyttää odottavan Juhannusta enemmän kahden viikon päästä rokattavaa Ruisrockia. Twiitin kuva on muuten joko lavastettu tai otettu viime kesänä. Tänä kesänä ei tuollaista auringonpaistetta ole vielä suomessa todistetusti havaittu.

Tänään uuden pelaajahankintansa esitellyt KHL-seura Helsingin Jokerit on myös toivottanut kaikille faneilleen hyvää Juhannusta hyvin klassisella viestillä.

Käyttäjä Justus Jokinen on nostanut Twitteriin Instagramin puolelta hauskan tapahtuman jossa entinen Tappara peluri Pekka Jormakka toivottelee hyvää Juhannusta laulun kera. Ville Nieminen ei ilmeisesti hirveästi arvosta Jormakan laulutaitoja. ”Näsijärventiikeri” Nieminen nimittäin kehottaa kommentissaan Jormakkaa painumaan pehkuihin…

Ja loppuun vielä pari kevennystä

Seppo Rädyn mielipide Juhannuksesta:

Tämä kuva ei varmasti selittelyjä kaipaakaan…

Vedonlyöntisivu Unibet tarjosi muuten vielä muutama vuosi sitten vetokohteen Juhannussäästä. Kohde taisi kuitenkin olla liian helppo, koska joka vuosi sataa niin siitä on sittemmin luovuttu. Sivuilta löytyy kuitenkin monia muita mielenkiintoisia kohteita.

Lue myös: KooKoolle kanadalaisvahvistus!