MyPa - JJK 26.10.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Kiusaako JJK tuloksellisesti kauden päätöskierroksella MyPaa?

MyPa – JJK, merkki 2, kerroin
MyPa – JJK (+1), merkki 2, kerroin
MyPa – JJK (+2), merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,22 | 5,50 | 14,00

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Myllykoskella yhteen iskevät MyPa sekä vieraaksi saapuva Jyväskylän JJK. Kausi saadaan tänään kokonaisuudessaan päätökseensä. Heti alkuun voidaan onnitella HJK:ta, sillä helsinkiläisryhmä tulee juhlimaan Suomen mestaruutta – jälleen kerran. MyPa lähtee kauden päätöskierroksen otteluun selkeänä suosikkina, mutta tämä on jo liikaa. MyPa voitti viime kierroksella RoPSin 0-1 maalein, joten MyPalla on edelleen mahdollisuudet olemaan sarjataulukossa kuuden parhaan joukossa. MyPan on toivottava, että tänään samaan aikaan pelattavissa otteluissa FC Lahti sekä IFK Mariehamn eivät saa voittaa. Tasapelit kyseisille joukkueille kelpaavat MyPan osalta, mutta voitot eivät. MyPalle toisi sijoitus kuuden joukossa yhden kotiottelun lisää ensi kaudelle.

JJK tulee pelaamaan ensi kaudella Ykkösessä, mutta se ei tarkoita sitä etteikö JJK tosissaan taistelisi tänään voitosta. JJK on muuttunut seurana hyvinkin paljon, sillä vierasjoukkue on ajanut paljon nuoria pelaajia sisään. JJK on silloin tällöin väläytellyt osaamistaan tuloksienkin valossa ja itseasiassahan JJK voitti kesällä MyPankin vieraissa. JJK:n nuoret pelaajat antavat näyttöjä ensi kautta ajatellen, joten tämä ei missään tapauksessa ole turha peli vierasjoukkueenkaan näkökulmasta katsottuna.  

Toni Korkeakunnas tulee jättämään tämän kauden jälkeen MyPan, joten MyPa on varmasti erittäin nälkäinen päättämään kautensa voittoon. Toni Korkeakunnas on kertonut sen, että tähän otteluun tuleva FC Lahden päävalmentaja haluaisi kuntoon vielä yhden asian ja se on viimeistely. Rovaniemellä MyPan tehokkuus hyökkäyspäässä oli melkoisen heikkoa seurattavaa. Pelillisesti MyPa on ollut JJK:ta tasaisempi, mutta tämä kerroinasettelu on jo liikaa. JJK on huikea yllätysvalinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas