MyPa - KuPS | Veikkausliiga 8.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/07/2012
Jaa tämä...

Europelinsä aloittaneet MyPa sekä KuPS vastakkain.

MyPa – KuPS, merkki X, kerroin 
MyPa – KuPS, merkki alle 2,5 maalia, kerroin  

Jalkapallon Veikkausliigaa, europelinsä viikolla aloittaneet Myllykosken Pallo sekä Kuopion Palloseura kohtaavat ensimmäisenä mainitun kotikentällä. Kyseessä on MyPalle kauden 16:s., ja vierasjoukkueelle kauden 17:s ottelu. MyPa lähtee otteluun sarjataulukossa ylemmästä keskikastista, kun taas KuPSilla alkukausi on ollut vaikeampi. KuPS on voittanut vasta neljästi, jonka takia joukkue on Jaron kanssa pitämässä Veikkausliigan sarjataulukon ”heikompaa” puolta.

MyPa ei saanut viikolla tärkeää vierasmaalia Walesissa. MyPa ei saanut joitain avainpelaajiaan mukaan kentälle, joten toiseen otteluun jää vielä paljon parannettavaa. MyPa ei saanut heikkoa joukkuetta vastaan maalia, niin ei vastus ainakaan helpotu. KuPSin suunta on kuitenkin ylöspäin. Viiteen viime Veikkausliigaotteluun alla on kolme voittoa sekä kaksi tappiota. KuPS aloitti puolestaan ottelut Eurooppa Liigan karsinnoissa voitolla, mutta valitettavasti päästi myös osuman toisella puoliajalla. Myös KuPSilla on siis paljon pelissä toisessa ottelussa

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia. Viimeiseen viiteen kohtaamiseen kertaakaan ei olla pelattu tasan, mutta vain kahdesti voitto on ollut suurempi kuin yhden maalin erolla. Todennäköisesti myös tällä kertaa tiedossa on tasainen sekä vähämaalinen ottelu. Molempien keskittyminen on varmasti jo tässä vaiheessa jonkin verran tärkeissä toisissa Eurooppa Liigan otteluissa.

Veikkaussivut | Tuomas