Rafael Nadal - Novak Djokovic 11.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2013
Jaa tämä...

Unelmafinaali päättää ATP-tenniskauden Lontoossa.

Rafael Nadal – Novak Djokovic, merkki 2, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 2,50 | 1,57

 

 

ATP-tenniskausi huipentuu tänään Lontoossa pelattavaan kaksinpelin finaaliin Espanjan Rafael Nadalin kohdatessa Serbian Novak Djokovicin. Tätä huikeampaa ottelua ei yksinkertaisesti enään voisi olla. Välierässä Rafael Nadal voitti Roger Federerin suoraan kahdessa erässä, mutta myös Novak Djokovic antoi Stanislas Wawrinkalle kyytiä kahdessa erässä. Ennen Pekingin turnausta Rafael Nadal oli voittanut pelaajien kolme edellistä kohtaamista, mutta tosissaan Pekingissä mestaruuden vei Novak Djokovic ja itseasiassa myös viime viikolla Novak Djokovic vei Pariisissa mestaruuden, kun taas Rafael Nadal hävisi yllättäen jo välierässä.

Novak Djokovic oli todella heikko viimeisessä lohko-ottelussa Richard Gasquetia vastaan ja kaikesta huomasi suoraan sen, että Novak Djokovicia ei ottelu kiinnostanut ollenkaan. Tavallaan kyseistä ottelua ei olisi kannattanut edes pelata, koska ottelussa ei ollut minkäänlaista panosta. Novak Djokovic pelasi Richard Gasquetia vastaan kaiken kaikkiaan surkean ottelun, vaikka voittikin ottelun 2-1 numeroin. Novak Djokovic oli kuitenkin eilen välierässä Stanislas Wawrinkaa vastaan jälleen oma itsensä ja pelasikin hyvän ottelun, vaikka ensimmäisessä erässä Stanislas Wawrinka mursi ensimmäisenä serbialaisen syötön. Novak Djokovic oli pelaajana eilen täysin erilainen kuin Richard Gasquetia vastaan. Tiukoissa paikoissa Novak Djokovic onkin juuri parhaimmillaan.

Novak Djokovic lähti tähän turnaukseen suurimpana mestarisuosikkina, sillä Rafael Nadal hävisi niin Shanghaissa kuin Pariisissakin yllättävän aikaisessa vaiheessa! Rafael Nadal on tämän kauden päätteeksi ATP-listalla ensimmäisenä ja siitä kaikki kunnia espanjalaiselle, mutta missään tapauksessa Rafael Nadal ei ole suosikkina tässä kamppailussa. Espanjalainen tiedostaa sen, että Novak Djokovic on viime aikoina joutunut pelaamaan valtavan määrän otteluita, mutta toisaalta serbialainen on hävinnyt edellisen kerran syyskuussa US Openin finaalissa. Sen jälkeen Novak Djokovic ei ole hävinnyt otteluakaan.

Veikkaussivut | Tuomas