Nadal - Djokovic | Ranskan avoimet finaali 10.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2012
Jaa tämä...

Maailman ykköspelaaja vastaan kuusinkertainen Ranskan avointen mestari.

Nadal – Djokovic ottelun pitkävetovihje ja eräveikkausvihje:
Pitkäveto: Nadal, Kerroin 1,33 Betfair
Eräveikkaus: 3-0, Kerroin 2,60 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Tässä ottelussa on tasan yksi suosikki ja se on Rafael Nadal. Espanjalainen on taas huippuiskussa ja aivan pitelemätön kentällä. Nadal on pelannut, jälleen kerran, turnauksen häviämättä tähän asti erääkään. Välierissä kaatui massaspesialisti David Ferrer, jonka Nadal kaatoi aivan pystyyn. Lähimmäksi erävoittoa pääsi Nicolas Almagro, joka on erittäin hyvässä kunnossa. Jos hän olisi ollut toisella puolella kaaviota, en ihmettelisi vaikka hän olisi ollut Nadalia vastaan finaalissa.

Djokovic on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla yksi, mutta ei ole vakuuttanut kuten Nadal. Djokovic pelasi Seppiä ja Tsongaa vastaan viisi erää ja pelasti neljä ottelupalloa Tsongaa vastaan, joten on jopa pieni ihme, että hän on selvitynyt finaaliin. Federer kaatui välierissä lukemin 3-0, mutta se ei kerro juuri mitään. Federerin peli ei kulkenut tänä vuonna Ranskan avoimissa eikä erityisesti serbialaista vastaan. Rysty oli erittäin heikko, kämmen tehokas, mutta virhealtis, peli muutenkin epävarmaa, Federer ei pitänyt syöttöjään entiseen malliin ja mikä tärkeintä, pää ei kestänyt tiukkoja paikkoja.

Djokovicilla pää taas kestää ja siksi hän onkin finaalissa. On aivan mieletöntä katsoa niin Djokovicin kuin Nadalinkin pelaamista tiukoissa ja tärkeissä paikoissa, kuten murtopalloissa ja erän loppuhetkillä. Nämä herrat pelaavat aivan eri tasolla kuin muut. Lähtökohta on kuitenkin se, että Nadal tulee vyörymään päälle kovilla peruslyönneillään ja Djokovic yrittää sinnitellä mukana.

Huomion arvoista

Nadalin syöttö on kehittynyt paremmaksi. Syötössä on erittäin raju sivu- ja yläkierre. Aiemmin Nadalin syöttöjä oli helpompi murtaa kuin nyt.

Djokovic on näyttänyt väsymisen merkkejä edellisissä kamppailuissa. Voitto Federeriä vastaan suoraan kolmessa erässä oli hänelle erittäin hyvä, mutta jaksaminen on pieni kysymysmerkki, jos ottelu venyy pidemmälle.

Veikkausvinkki:

Nadal on aloittanut jokaisen turnauksen ottelun heikosti, mutta parantanut peliään jatkuvasti ja ollut lopussa aivan ylivoimainen. Nadalin voittokerroin on tällä hetkellä 1,30 tuntumassa, mutta mikäli ensimmäinen erä pysyy tasaisena, voi Nadalille saada paremmankin voittokertoimen live-vedosta. Suosittelen veikkaamaan Nadalia toisen ja kolmannen erän voittajiksi. Ensimmäinen erä on mielestäni ainut, jonka Nadal voi hävitä.

Veikkaussivut | Henkka