Rafael Nadal - David Ferrer 9.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/08/2013
Jaa tämä...

Espanjalaiset Roland Garrosin finaalissa.

Rafael Nadal – David Ferrer, merkki yli 34,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,10 | 7,00 

Roland Garrosin miesten finaalissa espanjalaiset, Rafael Nadal sekä David Ferrer iskevät yhteen. Rafael Nadal voitti välierässä Serbian Novak Djokovicin 3-2 lukemin, David Ferrer murskasi Ranskan Jo-Wilfried Tsongan 3-0 lukemin. David Ferrer tulee massalla antamaan vahvan vastuksen Rafael Nadalille, sillä David Ferrer pääsi välierässään todella helpolla verrattuna Rafael Nadaliin! Tosiaan Rafael Nadalin ja Novak Djokovicin ottelu kesti lähes viisi tuntia, David Ferrerin ei tarvinnut muutamaa tuntia kauemmin kentällä olla.

David Ferrer on tällä kaudella jo kahdesti meinannut voittaa Rafael Nadalin massalla, joten David Ferrer uskoo varmasti täysin mahdollisuuksiinsa! Pelaajat kohtasivat viimeksi Roomassa viime kuun loppupuolella, Rafael Nadal voitti lopulta kyseisen ottelun 1-2 lukemin. Tässä ottelussa erittäin pitkiä palloralleja on varmasti tiedossa. Kaksi lyöntiseinää ottelussa ovat vastakkain, on aivan sama minne palloa lyödään, se tulee silti takaisin.

David Ferrer ei ole hävinnyt koko turnauksessa vielä erääkään ja se kertoo siitä, että David Ferrer voi hyvinkin laittaa tässä Rafan erittäin tiukoille. Ei välttämättä se tarkoita sitä, että David Ferrerillä olisi realistisia mahdollisuuksia taistella ottelun voitosta, mutta raja on tässä kohteessa jopa yllättävän alhaalla. Otetaan se siispä ilman muuta mukaan vetokupongille. Todennäköisesti ottelu ei ainakaan kolmessa erässä mene Rafalle.

Veikkaussivut | Tuomas