Rafael Nadal - Ernests Gulbis 2.1.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Ernests Gulbis haastaa Rafael Nadalin Dohassa.

Rafael Nadal – Ernests Gulbis, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 1,87 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,23 | 4,16 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Dohasta, illan huippuottelussa yhteen iskevät Espanjan Rafael Nadal sekä vastaan asettuva Latvian Ernests Gulbis. Tänään pelataan paikoista huomisiin puolivälieriin. Rafael Nadal voitti eilen Tobias Kamken 2-1 numeroin. Rafael Nadal teki oikeastaan sen minkä pitikin, mutta Tobias Kamke pystyi painavilla peruslyöneillään aiheuttamaan espanjalaiselle ongelmia. Rafael Nadal on ollut usein voimapelaajien kanssa suurissa ongelmissa. Esimerkiksi Daniel Brands muistetaan pelaajana, joka pystyi vajaa vuosi sitten haastamaan espanjalaisen erittäin hyvin. Rafael Nadal on ottelussa kuin ottelussa suosikki Novak Djokovicia vastaan käytävää ottelua lukuunottamatta, mutta espanjalainen on ehdottomasti haavoitettavissa. Rafael Nadal hävisi Abu Dhabin näytösottelussa David Ferrerille suoraan kahdessa erässä, joten se kertoo siitä, että espanjalainen ei ole missään tapauksessa päässyt vielä omalle tasolleen.

Ernests Gulbis on ehtinyt voittamaan tässä turnauksessa Daniel Evansin 1-2 numeroin sekä eilen Lukasz Kubotin samoin lukemin. Ernests Gulbis ei ole vielä esittänyt muuta kuin sen minkä on ollut pakko esittää. Tavallaan se on hyvä asia, mutta tavallaan se myös antaa latvialaisen kohdalla pientä huolestumisen aihetta jatkoa ajatellen. Ernests Gulbis on pelillisesti ehdottomasti TOP-20 tason pelaajia, sillä latvialaisella löytyy selkeät aseet sekä vahvuudet haastaa yksittäisessä ottelussa käytännössä myös Rafael Nadalin tasoiset pelaajat. Ernests Gulbisin suurin heikkous on aikaisemmilla kausilla ollut siinä, että latvialainen ei ole halunnut harjoitella tarpeeksi. Ernests Gulbis nauttii selkeästi pelaamisesta, mutta myös harjoittelua tarvitaan, jotta menestymistä voisi tulla esimerkiksi Grand Slam -turnauksissa. Toivottavasti tällä kaudella Ernests Gulbis keskittyy myös harjoitteluun, koska pelillisesti latvialainen on äärimmäisen taitava pelaaja.

Rafael Nadal sekä Ernests Gulbis ovat kohdanneet useamman kerran viime vuosina ja oikeastaan jokaisella kerralla latvialainen on pystynyt antamaan espanjalaiselle erinomaisen vastuksen! Pelaajien edellinen kohtaaminen päättyi viime vuoden Rooman turnauksessa Rafael Nadalin voittoon kolmessa erässä. Pelaajien viisi edellistä kohtaamista ovat menneet Rafael Nadalin nimiin, mutta jokaisella kerralla yhtä ottelua lukuunottamatta Rafael Nadal ei ole pystynyt voittamaan suoraan kahdessa erässä. Ernests Gulbis on näin ollen pystynyt espanjalaista haavoittamaan ja se lupaakin ehdottomasti hyvää myös tätä ottelua ajatellen. Rafael Nadal on tietenkin suuri ennakkosuosikki menemään tästäkin otteluparista jatkoon, mutta Tobias Kamke pystyi haastamaan espanjalaisen ja niin ollen samaan pystyy myös Ernests Gulbis. Ajoittain latvialaisen peliesitysten taso vaihtelee hyvinkin rajusti, mutta pelillisesti henkilökohtaisesti sanottuna arvostan tosissaan Latvian ykköspelaajan erittäin korkealle. Yli 22,5 peliä poimitaan ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas