Rafael Nadal - Jerzy Janowicz 31.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Jerzy Janowicz mahdottomassa tilanteessa maailman ykköstä vastaan?

Rafael Nadal – Jerzy Janowicz (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 1,26 | 3,70 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, illan päättää ottelu Espanjan Rafael Nadalin sekä Puolan Jerzy Janowiczin kohdatessa toisensa. Rafael Nadal on ehdottomasti turnauksen suurin mestarisuosikki yhdessä Novak Djokovicin kanssa. Rafael Nadal on tähän mennessä ehtinyt voittamaan Marcel Granollersin suoraan kahdessa erässä, kun taas Jerzy Janowicz voitti Santiago Giraldon toistaiseksi ainoassa ottelussaan. Jerzy Janowicz omaa erittäin hyvän syötön, mutta valitettavasti Jerzy Janowiczilla ei ole mitään oikeaa asetta Rafael Nadalin haastamiseen. Rafael Nadal on pelin jokaisella osa-alueella Jerzy Janowiczia edellä. Jerzy Janowicz pystyy saamaan ykkössyöttönsä hyvällä prosentilla ruutuun, mutta peruspelissä Jerzy Janowicz ei tule tänäänkään Rafael Nadalille pärjäämään.

Rafael Nadal hävisi Shanghai Mastersissa yllättäen jo Juan Martin Del Potroa vastaan välierässä, joten Rafael Nadalin turnaus päättyi selkeään pettymykseen. Rafael Nadal on joka tapauksessa noussut takaisin maailmanlistalla ykköspaikalle ohi Novak Djokovicin. Kaikki odottavat ilman muuta sitä, että Novak Djokovic tulisi haastamaan Rafael Nadalia turnauksen finaalissa. Rafael Nadal ei vielä esittänyt ensimmäisessä ottelussaan Marcel Granollersia vastaan minkäänlaista ihmeellistä peliä, mutta toisaalta Rafael Nadalilta ei sitä vaadittukaan. Rafael Nadal hoiti hommansa hyvin eikä antanut Marcel Granollersille juurikaan mahdollisuuksia taistella esimerkiksi erävoitostakaan.

Rafael Nadal on ottelussa suuri suosikki etenemään jatkoon itseasiassa suoraan kahdessa erässä. Jerzy Janowiczille kausi on ollut muutenkin niin vaikea, että puolalaisen itseluottamuskaan on tuskin parhaalla mahdollisella tasolla. Jerzy Janowicz hävisi useita viikkoja sitten jopa US Openissakin avauskierroksella. Lähtökohtaisesti syksy on ollut Jerzy Janowiczille erittäin vaikeaa aikaa. Tuskinpa Jerzy Janowicz tulee erääkään tänään nappaamaan. Rafael Nadal on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan tasoituksen kanssa. Harva uskoo puolalaisen yllätykseen. 

Veikkaussivut | Tuomas