VIDEO: Rafael Nadalin tuska jatkuu - Wimbledon jää pelaamatta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/10/2016
Jaa tämä...

Espanjalaistähden loukkaantumisongelmat jatkuvat edelleen.

Tenniksen kauden kolmas Grand Slam-turnaus jää espanjalaiselta Rafael Nadalilta pelaamatta, sillä tähtipelaaja loukkasi Ranskan avoimissa ranteensa, eikä hän ole parin viikon päästä pelikunnossa.

Nadal ilmoitti poisjäännistään torstaina Facebookissa. Wimbledonin kahdesti voittanut espanjalainen on taistellut aikaisempina vuosina myös etenkin polviongelmien kanssa. Nyt ranne ei ole parantunut tarpeeksi hyvin osallistuakseen Wimbledoniin.

– Heippa kaikille. Keskusteltuani lääkäreiden kanssa ja saatuani lääketieteelliset testitulokset joudun valitettavasti ilmoittamaan, etten pelaa tänä vuonna Wimbledonissa, Nadal kertoi.

– Kuten varmaan ymmärrätte tämä on vaikea päätös, mutta Ranskan avoimissa saamani vamma vaatii aikaa parantuakseen, hän jatkoi.

Wimbledoniin suurimpana ennakkosuosikkina lähtee Novak Djokovic, joka voitti ensimmäistä kertaa mestaruuden Ranskan avoimissa.

Katso Nadalin parhaimpia lyöntejä:

 

Tänään niin Hertogenboshissa kuin Stuttgartissakin pelataan kaikki miesten puolivälieräottelut. Kentällä on nähty todellisista huippupelaajista Roger Federer ja David Ferrer.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Rafael Nadal jätti Ranskan avoimet kesken
VIDEO: Novak Djokovicilta raju tunteenpurkaus Pariisissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa