VIDEO: Näiden jalkapalloilijoiden vedoissa on voimaa takana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/10/2016
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman parhaat maalintekijät ovat monipuolisia lahjakkuuksia, jotka tekevät maaleja boxista ja sen ulkopuolelta. Toisinaan maalitekijät sijoittajat pallon nätisti jalallaan maalin, välillä nahkakuula taas löytää tiensä verkon perukoille pukkaamalla. Mutta kuten jokainen höntsyfutaajakin sen tietää, niin välillä tarvitaan myös raakaa voimaa!

Veikkaussivut.com tarjoaakin tänään jalkapalloaiheisten juttujen lukijoiden iloksi TOP 14 listan maailman kovimmista maalipuihin tai niiden väliin osuneista hevosenpotkuista. Listaukseen on pääsyt mukaan muun muassa sellaisia nimiä kuin David Beckham, Roberto Carlos, ja Arjen Robben. Erityisesti aivan järkyttävät reidet omaavan brassipuolustajan Carloksen vapaapotku tykki Ranskaa vastaan vuodelta 1997 on jotain ihan toisesta maailmasta.

Ota siis hyvä asento ja ihaile rauhassa näitä reilua kymmentä maagista maalia joissa pallot viuhuvat hitaimmillaankin noin 130 km/h.

Eurooppalaiset huippusarjat ovat olleet nyt muutaman päivän maajoukkuetauoilla, mutta onneksi breikki loppui eilen perjantaina. Tänään onkin vuorossa Englannin Valioliigassa kahdeksan ottelun kierros. Käy katsomasta peliyhtiö Unibetin sivuilta kovimmat tärpit viikonlopun otteluihin.

Lue myös:

KIINALAISOMISTUKSEEN SIIRTYNYT SERIA A -SEURA VALIOLIIGA-TÄHDEN PERÄSSÄ

JUVENTUS-LEIRISTÄ KOVIA SYYTÖKSI MANU:N MATKANNUTTA TÄHTEÄ KOHTAAN

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa