VIDEO: Nail Jakupov jatkaa NHL-uraansa St. Louis Bluesissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/08/2016
Jaa tämä...

Parin vuoden takainen varaustilaisuuden ykkösnimi vaihtaa maisemaa.

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Edmonton Oilers on kaupannut kesän 2012 varaustilaisuuden ykköspelaajan Nail Jakupovin St. Louis Bluesiin. Toiseen suuntaan kaupassa matkaa puolestaan 22-vuotias hyökkääjä Zach Pochiro.

Edmonton Oilers saa lisäksi joko ensi kesän varaustilaisuuden kolmannen vuoron tai kesän 2018 varaustilaisuuden toisen kierroksen vuoron, mikäli Jakupov tekee tulevalla kaudella 15 maalia tai enemmän nuottipaitojen vahvuudessa.

– Uskon, että tämä on hyvä asia minulle. Huhut ovat pyörineet pari päivää ja odotin jotain tapahtuvan. En kuitenkaan odottanut, että matkaisin St. Louisiin, Jakupov kommentoi liigan verkkosivuilla.

Jakupov on pelannut tähän mennessä NHL-kaukaloissa 252 ottelua ja niissä venäläinen on viimeistellyt yhteensä 111 tehopistettä. Jakupovin lähtö tarkoittanee myös, että Jesse Puljujärven taistelu pelipaikasta seuran laituriosastolla helpottuu hieman.

Perjantai-iltana Edmonton ilmoitti myös, että seura on tehnyt sopimuksen Kris Russelin kanssa, joka oli vähän aikaa vapaana agenttina. Konkaripakki allekirjoitti uuden seuransa kanssa yksivuotisen sopimuksen.

 

Edmontonin NHL-kausi alkaa keskiviikkona kotiottelulla Calgary Flamesia vastaan. Kuitenkin jo tänään tiedossa on huippujääkiekkoa SM-liigan ja KHL:n merkeissä. Tarjoamme vihjeen muun muuassa SKA Pietarin ja Jokereiden otteluun.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Jenkkilehti nosti Sebastian Ahon NHL-tulokkaiden kärkeen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa