Näin tienaat 80 euroa varmasti

Varma tapa tienata rahaa nopeasti vedonlyönnillä.

Tässä yksinkertaiset ohjeet, kuinka saat tehtyä vedonlyönnillä varmasti voittoa vähintään 80 euroa. Olen itse tehnyt ja neuvonut muita tekemään tällä järjestelmällä voittoa kymmeniä tuhansia euroja. Ei ole väliä oletko kokenut vedonlyöjä vai vasta-alkaja. Lue ohjeet ja saat tehtyä voittoa heti.

Vedonlyöntisivut, kuten NordicBet, antavat uusille asiakkaille ilmaista rahaa vedonlyöntiin houkuttimena, jotta he saisivat helpommin uusia pelaajia. Hyvä uutinen on se, että ilmaisen pelirahan pystyy hyödyntämään niin, että siitä jää varmasti voitolle vähintään lupaamani 80 euroa.

Parhaat talletusbonukset

Mitä teen, jos minulla ei ole tarpeeksi rahaa?

Aloita pelaamalla pienempiä bonuksia. Monet peliyhtiöt tarjoavat 20-50 € bonuksia, joista voit aloittaa. Katso sivun alalaidasta pienemmät bonukset, kuten Betway ja Expekt, joista on hyvä aloittaa.

 

Onko aina pakko pelata kohdetta, jossa kertoimet ovat lähellä 2,00?

Ei ollenkaan, mutta se on aloittelijoille helppoa. Voit pelata myös esim. NordicBetilla kerrointa 2.20 ja toisella peliyhtiöllä kerrointa 1.78, kunhan osaat laskea panokset niin, että jäät varmasti voitolle. Tein Excel taulukon, jolla saa nopeasti laskettua oikeat panostukset, lataa laskuri tästä. Merkkaa tummennettuihin kohtaan kysytyt tiedot, niin laskuri laskee oikean panostuksen puuttuvalle kohteelle.

 

Mitä teen, jos minulla on jo pelitili NordicBetilla?

Et voi valitettavasti saada NordicBetilta enää bonusta, jos olet sen jo lunastanut, mutta onneksi peliyhtiöitä on paljon muitakin. Muita bonuksia löydät alta.

Ohjeet: Rekisteröidy Nordicbetille alla olevasta linkistä ja tee 100 €:n talletus, jos haluat täyden bonuksen. Talletuksen jälkeen bonus tulee tilillesi automaattisesti. Bonuksen kierrätysvaatimus on 600 € ja ottelun kerroin on oltava vähintään 1,80. Käyttämällä bonuskoodia AFFRISKFREE saat lisäksi 50 €:n riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin.

NordicBetin bonus yhdistettynä riskittömään vetoon on ehdottomasti markkinoiden paras tarjous, jonka voit saada. Monissa kyselyissä suomalaiset pelaajat äänestävät Nordicbetin parhaaksi peliyhtiöksi!

Saat Nordicbetin bonuksen ja riskittömän vedon TÄSTÄ »

Tee NordicBetille pelitili tästä linkistä, koska saat erikoisbonuksen vain Veikkaussivujen kautta. NordicBet antaa sinulle välittömästi 100€ pelirahaa tilillesi, kun teet 100€ talletuksen. Saldosi on siis 200€ heti talletuksesi jälkeen. Lisäksi Veikkaussivujen kautta NordicBetille rekisteröivät pelaajat saavat 50€:n riskittömän vedon. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi takaisin, max. 50€. Bonusrahoja ei voi kuitenkaan heti kotiuttaa, vaan NordicBet velvoittaa lyömään vetoa 600€:n edestä ennen kuin kotiutus on mahdollinen. Yleensä vedonlyöntiin liittyy aina häviämisen riski, mutta järjestelmän avulla riskiä ei ole.

Näin teet riskittömän vedon

Yksinkertaisinta on etsiä jokin kohde, jossa on vain kaksi mahdollista lopputulosta esim. jalkapallossa yli tai alle 2,5 maalia tai tenniksessä kumpi voittaa ottelun. Saat tehtyä riskittömän vedon helposti, kun löydät NordicBetiltä ja joltain toiselta peliyhtiöltä kertoimet samaan otteluun, jotka ovat hyvin lähellä kahta (2,00).

Tässä esimerkki.

Manchester United – Liverpool
Nordicbetin kerroin alle 2,5 maalia 1.97
Veikkauksen kerroin yli 2,5 maalia 1.95

Toimi näin

NordicBetin pelitililläsi on nyt 200€, joilla lyöt vetoa että Manchester United – Liverpool ottelussa tulee alle 2,5 maalia. Veikkauksella (tai jollain muulla peliyhtiöllä) lyöt 200€ sen puolesta, että ottelussa tulee yli 2,5 maalia. Kun teet vedot tällä tavalla, sinulla ei ole riskiä. Kävi ottelussa kuinka tahansa, vetosi menee oikein toisessa paikassa ja voitat varmasti. Tätä voisi verrata ruletissa strategiaan, että lyöt vetoa sekä mustalle että punaiselle – tosin nyt mukana EI ole nollaa. Jos sinulla ei olisi peliyhtiön bonusta, jäisit tappiolle. Bonuksen ansiosta tilanne muuttuu kuitenkin voitolliseksi.

Lopputulos

Jos ottelussa tulee alle 2,5 maalia, veto menee NordicBetilla oikein ja saldosi on 394€. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä vielä vetoja 400€:n edestä samalla tavalla, jonka jälkeen voit kotiuttaa voittosi.

Jos ottelussa tulee yli 2,5 maalia saldosi on Veikkauksella 390€ ja voitot heti kotiutettavissa. Lisäksi NordicBet palauttaa tilillesi 50 €, koska ensimmäinen vetosi meni väärin.

Huomioi, että tarvitset vain 300 € rahaa tässä esimerkissä, 100€ NordicBetille ja 200€ Veikkaukselle (tai jollekin muulle peliyhtiölle) ja loppusaldosi on 390-395€ eli 90-95€ voittoa sekä mahdollinen 50€ NordicBetin riskittömän vedon ansiosta.

 

Vinkkejä ja ohjeita bonusten pelaamiseen

Mitä teen pelattuani NordicBetin bonuksen?

Voit siirtyä seuraavaan bonukseen. Peliyhtiötä on lukuisia, jotka tarjoavat bonuksia uusille asiakkailleen. Pelaamalla eri peliyhtiöiden bonuksia, saat tehtyä yli 1000€ voittoa! Tämän sivun alalaidasta näet erikoisbonukset, jotka olemme neuvotelleet normaaleita peliyhtiöiden tarjoamia bonuksia paremmiksi. Ne ovat saatavilla VAIN VEIKKAUSSIVUJEN linkin kautta rekisteröityessä.

PRO-tason vinkki kierrätykseen

Käytä samaan aikaan kahta sivustoa, joilta saat bonuksen esim. talleta 100€ NordicBetille sekä Betssonille, jotka molemmat tarjoavat 100€ bonuksen. Tästä on hyötyä monella tapaa. Ensinnäkin saat kierrätettyä molempia bonuksia samalla kertaa. Lisäksi, kun veto menee toisessa peliyhtiössä oikein ja toisessa väärin, siirtyvät kaikki rahat toisesta yhtiöstä toiseen, jolloin toisen kierrätysvaatimus raukeaa (mistä rahat ovat siirtyneet pois).

Esim. teet 200€ vedon NordicBetilla, että Nadal voittaa ja Betssonilla pelaat 200€:lla, että Federer voittaa. Oletetaan, että olet saanut molempiin kertoimet 2,00. Nadal voittaa pelin, joten saldosi NordicBetillä on nyt 400 € ja Betssonilla 0 €. Talletit yhteensä 200 €, joten olet tehnyt voittoa 200 € eikä Betssonilla tarvitse kierrättää enää lainkaan ja NordicBetilläkin enää 400€ ennen kuin voit kotiuttaa rahat. Nyt kun teet taas uuden pelitilin esim. Betsafelle, voit kierrättää jälleen kahdessa peliyhtiössä samaan aikaan eli NordicBetillä ja Betsafella eli jälleen pääset kierrättämään kahta bonusta samalla kertaa!

 

 

Ohjeet: Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tee talletus. Saat Veikkaushuoneelle 100€ bonuksen lisäksi 10€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Veikkaushuone antaa tehdä sinun uuden vedon 10€ panoksella. Saamasi 100€ bonus tulee kierrättää 6x eli 600€:lla on tehtävä vetoja ennen kotiutusta.

Veikkaushuone on melko uusi suomalaisten suosima vedonlyöntisivu.

Saat Veikkaushuoneen bonuksen ja riskittömän vedon TÄSTÄ »

Bet365

Ohjeet: Betsson tarjoaa 100€:n bonuksen. Rekisteröidy Betssonille alla olevasta linkistä ja talleta 100€, jos haluat maksimibonuksen. Mene Betssonin sivuilla “Tilini” osioon sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaa sieltä “Aktiiviset Bonukset”, jossa on tarjolla tämä erikoisbonus. Bonus on 100 % talletussummastasi ja maksimi bonus on 100 €. Bonus on kierrätettävä kuusi kertaa vedonlyönnissä ennen kotiutusta ja veikkaamasi ottelun kertoimien on oltava vähintään 1,50.


Ohjeet: Rekisteröidy Unibetille, bonus on 100 % talletussummastasi ja maksimi bonus on 100 €. Bonus on kierrätettävä kuusi kertaa vedonlyönnissä ennen kotiutusta. Veikkaamasi ottelun kertoimen on oltava vähintään 1,20. Voit kierrättää bonuksesi myös live-vedonlyönnissä käyttäen cash-in toimintoa, jolla saat itse asiassa kierrätettyä bonuksen vaikka kahdessa minuutissa tekemällä live-vedon ja tekemällä heti perään cash-in vedon.

Tee rahaa näiden artikkelien avulla

Näin tuplaat seuraavan voittosi
Näin voitat 80€ varmasti
Varma tapa hävitä vedonlyönnissä
Onko kassasi tyhjä? Aloita ilmaiskierroksilla
Tämä voittava strategia netticasinoille ei ole heikkohermoisille
Näin tehdään rahaa live-vedonlyönnillä
Peliyhtiöiden palautusprosentit
Suurimmat vedonlyöntivoitot
Tämä on paras peliyhtiö
Ajankohtaiset tarjoukset pelaamiseen