Naisten jalkapallon MM-kisoissa huikea maali-iloittelu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 13.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Jalkapallon naisten MM-kilpailut ovat päässeet hyvään vauhtiin. Sanan varsinaisessa merkityksessä avausottelunsa Japanille hävinnyt Sveitsi pääsi Suomen aikaa viime yönä vauhtiin kaatamalla Ecuadorin vaatimattomasti maalein 10-1.

Sveitsin ja Ecuadorin välisessä naisten jalkapallon MM-kilpailuiden ottelussa tasoero oli varsin hurja. Sekä Fabienne Humm että Ramona Bachmann iskivät hattutemput punaisten viimeistellessä 10 maalia ecuadorilaisten verkkoon. Humm teki hattutemppunsa viiden minuutin sisään toisen puoliajan alussa, mikä on MM-ennätys.

Myös Ecuadorin puolustaja Angie Ponce oli maalien merkeissä vahvassa pelivireessä, sillä hän viimeisteli Hummin tavoin kolme maalia. Pienenä sivuhuomautuksena kuitenkin todetaan se, että kaksi maaleista olivat omia maaleja.

Japani kaatoi lohkon toisessa välienselvittelyssä Kamerunin maalein 2-1 Aya Sameshiman ja Yuika Sugasawan maaleilla. Tulos tarkoitti sitä, että Japani etenee varmuudella turnauksessa neljännesfinaaleihin.

Äärimmäisen mielenkiintoisessa D-lohkossa tilanne on vielä auki. Kyseessä on niinsanottu kuolemanlohko, jossa pelaavat muun muuassa Yhdysvallat ja Ruotsi. He pelasivat Suomen aikaa viime yönä maalittoman tasapelin, Australia puolestaan kaatoi Nigerian lukemin 2-0. Kyah Simon oli kentän tähti viimeisteltyään kaksi maalia.

Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle 20 euron ilmaisvedon maailman kovimman kiekkoliigan, NHL:n loppuottelusarjaan. Taistelu mestaruudesta jatkuu Suomen aikaa ensi yönä, kun Tampa Bay Lightning ja Chicago Blackhawks jatkavat urakkaansa. Lue ottelusta erinomainen vihje tästä.

Lue myös:
Manchester Unitediin uusi hyökkääjä suurella summalla!
Meksiko jäi maaleitta pisteautomaattia vastaan!

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA