Namika Lahti - Lrnmky 23.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Lrnmky turhan reissun Lahteen?

Namika Lahti – Lrnmky (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,18 | 4,25 

 

 

Korisliigan ottelussa Lrnmky matkustaa testaamaan Namika Lahden päivän vireen. Kyseessä on Namika Lahdelle viides ottelu, kun taas Lrnmky on pelannut ottelun kotijoukkuetta enemmän. Namika Lahti on tähän mennessä kerännyt pelaamistaan otteluista voiton sekä kolme tappiota. Toisaalta juuri viimeksi Namika Lahti murskasi Korihait kotonaan 95-85 numeroin. Namika Lahden tappiot ovat tulleet KTP-Basketia, Nilan Bisonsia sekä Kauhajokea vastaan. Lrnmkyn tilanne on vieläkin heikompi, sillä vierasjoukkue on hävinnyt kaikki viisi otteluaan. Viimeksi Lrnmky hävisi vaatimattomasti 30 pisteellä kotiottelunsa KTP-Basketia vastaan.

Namika Lahden yleisilme on ollut erittäin hyvä, vaikka Namika Lahti on onnistunut vasta yhden voiton nappaamaan. Namika Lahti on pystynyt kasaamaan joukkueen hyväksi, vaikka Ilkka Vuori on sivussa kotijoukkueen kokoonpanosta vielä hyvinkin pitkän ajan. Namika Lahtihan oli jo kauden avauksessa lähellä yllättää Kauhajoen, joten potentiaalia Namika Lahden kokoonpanossa riittää. Viimeksi tosissaan lähes sata pistettä Korihaita vastaan kertoo siitä, että Lappeenranta joutuu tänään hankalaan paikkaan Lahden uudella kotiareenalla.

Lrmky on tähän mennessä ollut kaikin puolin täysin ulkona kuin lumiukot, sillä tätä menoa ensimmäisen voiton saamiseenkin menee aikaa. Kertooko se jotain Lappeenrannan tilanteesta, että jo tähän mennessä kahdessa ottelussa vierasjoukkueelle ollaan tehty toista sataa pistettä? Lappeenrannan pelintekijä, Brandon McNight on edelleen sivussa tästäkin ottelusta. Kyllähän se vaikuttaa vierasjoukkueen tekemiseen. Lappeenranta on ollut aikaisemmilla kerroilla vaikea vastustaja lahtelaisille, mutta tänään pisteet jäävät Lahteen. Tasoituksellakin Namika Lahti mahtuu mukaan vetokupongille. Vierasjoukkueen tilanne on tällä hetkellä erittäin synkkä. 

Veikkaussivut | Tuomas