Namika Lahti - Lrnmky 8.2.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2014
Jaa tämä...

Lahti-Lappeenranta -päivä avataan Korisliigan taistelulla.

Namika Lahti – Lrnmky (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,25 | 3,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Namika Lahti sekä Lrnmky iskevät ensimmäiseksi mainitun kotiparketilla yhteen. Lahden sekä Lappeenrannan väliset ottelut ovat siinä mielessä upeita tapahtumia, sillä viime kerralla Namika Lahti sekä Lrnmky pelasivat samana päivänä yhteen yhdessä Pelicansin sekä SaiPan kanssa. Tämän ottelun jälkeen Isku Areenalla kohtaavatkin juuri Pelicans sekä SaiPa. Lähtökohtaisesti Lrnmkylle ei voida lupailla mitään muuta kuin selkäsaunaa. Vierasjoukkueen tekemisen taso on tällä hetkellä sellaista luokkaa, että heikompaa voisi alkaa hirvittämään. Lappeenrantalaiset ovat kahdeksasta edellisestä ottelustaan saalistaneet vaatimattomasti seitsemän tappiota. Esimerkiksi viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhtä monta tappiota. Koko kauden aikana kuusi saalistettua voittoa kertovat paljon lappeenrantalaisten tilanteesta.

Namika Lahti on ollut tällä kaudella juuri kotonaan huikeassa pelivireessä! Edellisessä kotiottelussaan Namika Lahti hävisi kylläkin Uudenkaupungin Korihaille 90-100 numeroin, mutta kymmenen edellistä kotiottelua ovat lahtelaisille tuottaneet peräti seitsemän voittoa. Pitkälti kotiotteluiden osalta Namika Lahti onkin sarjataulukossa komeissa asemissa. Namika Lahtea voidaan pitää potentiaalisena yllättäjänä kevään pudotuspeleissäkin, jos lahtelaisten kotipeliesitykset jatkuvat samanlaisina. Namika Lahti on ehtinyt juuri kotonaan voittamaan useita Korisliigan parhaimmistoon lukeutuvia seuroja. Reilu viikko sitten Namika Lahti teki kotonaan selvää jälkeä Nilan Bisonsistakin. Toisaalta se on todettava, että kyseisessä ottelussa loimaalaisten kokoonpano oli surkeaa luokkaa. Joka tapauksessa Namika Lahti on kolmeen edelliseen kotiotteluun rikkonut kahdesti sadan pisteen rajan ja sitähän voidaankin pitää erinomaisena suorituksena joukkueelta kuin joukkueelta.

Lrnmky on ollut joukkueena juuri Namika Lahdelle vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla on vaikeaa lähteä ennustamaan vierasjoukkueelle realistisiakaan mahdollisuuksia voittotaistelun osalta. Yksinkertaisesti lappeenrantalaisten tekemisen taso ei ole sitä luokkaa, että voittaminen olisi kierroksesta toiseen kovinkaan realistista. Lappeenrannassa ollaan tehty aikaisemmilla kausilla huikeaa työtä juuri Korisliigajoukkueen eteen, mutta tällä kaudella työ on valumassa käytännössä täysin hukkaan. Onhan Lappeenrannassakin ollut loukkaantumisia ja ties mitä, mutta ei sellaisten taakse voida mennä kierroksesta toiseen. Lrnmky ei ole pitkään aikaan saalistanut ensimmäistäkään vierasvoittoa eikä sellaista taida olla tiedossa Namika Lahdenkaan vieraana. Tasoituksenkin kanssa on ehdottomasti syytä lähteä Namika Lahtea vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas