Namika Lahti - Nilan Bisons 29.1.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Namika Lahti komean päänahan loimaalaisista?

Namika Lahti – Nilan Bisons, merkki 1, kerroin 2,95 Nordicbet
Namika Lahti (+6,5 pistettä) – Nilan Bisons, merkki 1, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,95 | 1,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan ottelutarjontaa, sarjataulukossa kuudentena oleva Namika Lahti isännöi vieraaksi saapuvaa Nilan Bisonsia. Loimaalaiset löytyvät sarjataulukosta toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksantoista pistettä vierasjoukkueen eduksi. Nyt jos koskaan Namika Lahdelle avautuu mahdollisuus Nilan Bisonsin kaatamiseksi. Namika Lahtihan on esiintynyt kotonaan todella pirteästi ja senpä takia Namika Lahti nousee kaiken kaikkiaan potentiaaliseksi pelikohteeksi. Materiaaliltaan Namika Lahti ei ole missään tapauksessa Nilan Bisonsin tasoinen ryhmä, mutta vierasjoukkue on esiintynyt viime aikoina melko epätasaisesti. Nilan Bisonsia voidaan pitää Korisliigan yhtenä suurimpana mestarisuosikkina, mutta varsinkin Pyrinnön kanssa viime aikoina vierasjoukkueella on ollut vaikeaa.

Namika Lahti on ollut tällä kaudella kotonaan käsittämättömässä pelivireessä – kymmenenkin edellistä kotiottelua ovat Namika Lahdelle tuottaneet vaatimattomasti kahdeksan voittoa! Namika Lahti on pitkälti kotiotteluiden osalta pystynyt säilyttämään sijoituksensa sarjataulukossa kuuden parhaan joukossa. Namika Lahti voitti edellisellä kierroksella huikean taistelun päätteeksi Kauhajoen Karhun ja sehän kertookin vain siitä, että Namika Lahti pystyy myös vieraissa laadukkaisiin suorituksiin. Yli yhdeksänkymmentä pistettä Kauhajoen Karhun vieraana on kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus joukkueelta kuin joukkueelta. Namika Lahti lähti itseasiassa Kauhajoella viimeiseen neljännekseen viiden pisteen taka-ajoasemasta, mutta lahtelaisten ulkomaalaiset nostivat omaa tekemisen tasoaan erittäin merkittävästi ja tekivätkin ratkaisevat pisteet Lilapaitojen eduksi.

Nilan Bisons on ollut viime päivinä otteluruuhkassa eikä vierailu Namika Lahden kotihalliin kuulukaan varmasti vierasjoukkueen kauden kohokohtiin. Nilan Bisonsia voidaan luonnollisesti pitää Korisliigan parhaimpina vierasjoukkueina, mutta toisaalta Namika Lahden kotietu on tällä kaudella ollut merkittävässä roolissa. On otettava samalla huomioon, että Namika Lahti on viimeistellyt kokonaisuutta ajatellen itseasiassa enemmän pisteitä kuin Nilan Bisons. Periaatteessa Namika Lahti nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi, sillä lahtelaiset jättivät itsestään Kauhajoella hyvän kuvan. Kahta ottelua ei voida missään tapauksessa lähteä vertailemaan, mutta kyllähän Namika Lahti on esiintynyt varsinkin kotonaan niin hyvin, että tällä kerroinasettelulla kotijoukkueelle tarjotut kertoimet ovat syytä napata vetokupongille mukaan. Namika Lahti omaa täysin realistiset mahdollisuudet Nilan Bisonsin yllättämiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas