Namika Lahti - Nilan Bisons 9.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Onko Nilan Bisons vieraissakin liikaa Namika Lahdelle?

Namika Lahti (+13,5 pistettä) – Nilan Bisons, merkki 2, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 9,28 | 1,11 

 

 

Korisliigassa pelataan tänään usealla pelipaikkakunnalla, Namika Lahti saa vieraakseen Nilan Bisonsin. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden toinen ottelu. Namika Lahti avasi kautensa häviämällä tiukassa ottelussa Kauhajoen Karhua vastaan 73-71 numeroin. Nilan Bisons oli omassa avauskierroksen ottelussaan voitokas, sillä KTP-Basket ei onnistunut pysäyttämään Nilan Bisonsia. Ottelu päättyi loimaalaisten voittoon 77-68 lukemin. Lähtökohtaisesti Namika Lahti menetti Aleksi Alasen sairaslistalle eikä se lupaa lainkaan hyvää Namika Lahden osalta. Alasen pelaaminen tänään on vielä epävarmaa. Kotijoukkueen kapea materiaali joutuu tänään hurjan tehtävän eteen, sillä Nilan Bisons omaa hurjasti heittovoimaa ja tavallaan on samalla yksi mestarisuosikeista yhdessä Tampereen Pyrinnön sekä Joensuun Katajan kanssa.

Nilan Bisons onnistui erinomaisesti KTP-Basketia vastaan puolustuspäässä sekä koriin johtaneissa syötöissä. Nilan Bisons antoi peräti kuusitoista koriin johtanutta syöttöä ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena. Jo viime kaudella Nilan Bisonsin pelaamisessa oli paljon samanlaisia piirteitä. Tänään on syytä olettaa, että samanlaista juhlaa Namika Lahden korinedustalla olisi tiedossa, sillä Ilkka Vuori palasi viime kauden jälkeen Kauhajoelta takaisin Lahteen ja saattaa hyvinkin olla, että Vuori ei tule pelaamaan koko kaudella. Se olisi Namika Lahdelle erittäin merkittävä takaisku.

Nilan Bisonsin äärimmäisen leveä materiaali on syynä siihen, että Nilan Bisons on syytä asettaa tänään selkeäksi ennakkosuosikiksi. Kotietua kaventaa myöskin se tieto, että vierasjoukkueen kannattajia on reilusti saapumassa kannattamaan loimaalaisjoukkuetta. Kaiken järjen mukaan Nilan Bisons tulee tänään vierasvoiton nappaamaan. Tasoituksellakin vierasvoitto mahtuu mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas