Nantes - Monaco 24.11.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Nantes kotonaan monacolaisten surkeaa vierassaldoa?

Nantes – Monaco, merkki 1, kerroin
Nantes (+1) – Monaco, merkki 1, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 3,60 | 3,10 | 2,15

 

 

Sarjataulukossa kolmantena oleva Monaco yrittää parannella surkeaa vierassaldoaan mielenkiintoisessa jalkapallon Ranskan liigan ottelussa Nantesia vastaan. Nantes on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä. Nantesista oletettiin ennen kauden alkua joukkuetta, joka tulisi taistelemaan putoamista vastaan, mutta peliesitykset ovat olleet kaikkea muuta. Nantes on sarjataulukossa heti kärjessä ja itseasiassa Nantes on tehnyt lähes yhtä paljon maaleja kuin Monaco. Nantes on pelannut tähän mennessä kotonaan kuusi ottelua ja saalistanut niistä neljä voittoa. Voidaan siis sanoa, että Nantesia vastaan vierasjoukkueet ovat olleet ongelmissa.

Monacosta odoteltiin PSG:n suurinta haastajaa puhuttaessa Ranskan liigan mestaruudesta, mutta ne jutut ovat tätä menoa höpöhöpö -asteikolla. Monacon materiaali voi olla vaikka kuinka laadukasta tahansa, mutta mitäs siihen sanotte, että Monaco on voittanut alkukaudella yhteensä kaksi vierasottelua? Niinpä – Monaco on vieraissa ollut toistaiseksi umpisurkea. Monaco on hävinnyt vieraissa vain yhden kerran, mutta sillä ei ole tässä tapauksessa mitään merkitystä. Viimeksi Lille voitti Ranskan liigan ottelussa Monacon 2-0 maalein ja itseasiassa Monaco ei ole kahteen edelliseen vierasotteluun tehnyt maaliakaan. Laatua Monacolla riittää PSG:n haastamiseen, mutta tätä menoa Monacosta ei ole missään tapauksessa mestaruudesta taistelemaan.

Nantes on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa ja ylipäätänsä yhden maalin tekeminen on vierasjoukkueelle Nantesia vastaan erittäin vaikeaa! Nantes puolustaa kotonaan erittäin vakuuttavalla tavalla. Kaikki paineet tässäkin ottelussa ovat ehdottomasti Monacon suunnalla, kaikki pisteet Nantesille ovat vain pelkkää plussaa. Nantesin tulee kotonaan jatkaa samaa tahtia, sillä kuitenkin Nantes on kohtalaisen kotiriippuvainen joukkue. Otetaan lopuksi käsittelyyn se fakta, että Nantes pääsee tähän otteluun oikeastaan parhaalla kokoonpanolla, kun taas Monacon tilanne on täysin erilainen. Monaco kärsii ottelun alla loukkaantumisista, esimerkiksi tärkeistä pelaajista Fabinhon sekä Lucas Ocamposin pelaaminen on tässä ottelussa hyvinkin epävarmaa. Monaco ei ole vakuuttanut vieraissa millään tavalla.

Veikkaussivut | Tuomas