Napoli - Arsenal 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Arsenal onnistuneesti kiusaa Napolin pudotuspelihaaveille?

Napoli – Arsenal, merkki X, kerroin 3,50 Sportingbet
Napoli – Arsenal, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 2,35 Betsson
Napoli – Arsenal, merkki alle 3,5 maalia, kerroin 1,52 Betsafe

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,55 | 3,50 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan tarjontaan kuuluu tänään kahdeksan ottelua, Italian illassa yhteen iskevät Napoli sekä Englannista vieraaksi saapuva Arsenal. Tiedossa on kaiken kaikkiaan tänään huippujännittävä ilta, sillä tässäkin ottelussa panokset ovat korkealla. Tilannehan tässä vaiheessa on se, että Arsenal on varmuudella jatkossa, jos ja kun tänään vierasjoukkue ei häviä kolmella maalilla tai sitä rumemmilla numeroilla. Napolin jatkopaikkahan riippuu oman peliesityksen lisäksi myös siitä, että miten toisessa ottelussa Marseille sekä Dortmund pelaavat. Napoli on keskinäisessä vertailussa Dortmundia jäljessä, joten tavallaan Napolin on syytä toivoa Marseillen pelaavan tänään loistavan ottelun saksalaisvieraita vastaan. Arsenal on tällä hetkellä ehdottomasti Valioliigan parhaimpia joukkueita suojaamaan omaa maaliaan – viiteen edelliseen otteluun Arsenalille ollaan tehty yhteensä yksi maali.

Arsenalin puolustus on erittäin kontrolloitua ja sitä kautta vierasjoukkuetta vastaan maalinteko on joukkueelle kuin joukkueelle äärimmäisen vaikeaa! Ylempänä tosissaan kerrottiinkin jo se, että viiteen edelliseen otteluun Arsenalille ollaan tehty tasan yksi maali. Arsenalin puolustus on tällä hetkellä yksinkertaisesti erittäin hankalasti murrettavissa. Arsenal tulee lähtemään tähän otteluun täysin puolustuksen kautta, vaikka maalintekotaitoa vierasjoukkueella löytyy huikea määrä. Arsenalin ei tarvitse tehdä tässä ottelussa ensimmäistäkään maalia ja itseasiassa sama tilanne koskee myös Napolia, jos Marseille yllättäen nappaakin mahtavan voiton Dortmundista. Jos Marseille saa loistavan aloituksen Dortmundia vastaan, Napolin ei tarvitse riskillä oikeastaan hakea maalia lainkaan.

Napoli sekä Arsenal ovat normaalisti erittäin runsasmaalisia joukkueita, mutta nyt nämä lähtökohdat huomioon ottaen lähdetään täysin erilaisesta tilanteesta liikenteeseen. Napolin valmennus on taktillisessa mielessä Euroopan parhaimmistoa, joten nykytekniikalla kotijoukkueen edustajat ovat varmasti hereillä jatkuvasti siitä, että mitä lohkon toisessa ottelussa tapahtuu. Niin moni asia kulkevat tänään käsi kädessä, joten on mielenkiintoista nähdä, että missä vaiheessa Napoli lähtee reagoimaan todenteolla, jos esimerkiksi Dortmund olisikin täyttä pistepottia viemässä mukanaan Ranskasta. Napolin kannalta loistava asia on se, että Pepe Reina, Valon Behrami sekä Miguel Britos ovat tekemässä tässä ottelussa paluun kotijoukkueen kokoonpanoon. Rohkeasti vähämaalista kamppailua lähdetään ennustamaan.

Veikkaussivut | Tuomas