Napoli - Dortmund 18.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Viime kauden Mestarien liiga -kakkonen matkustaa Napoliin.

Napoli – Dortmund, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,02 | 3,30 | 2,35 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Italian illassa yhteen iskevät Napoli sekä vastaan asettuva saksalainen, Dortmund. Muut joukkueet tässä erittäin mielenkiintoisessa lohkossa ovat Marseille sekä Arsenal, kyseiset joukkueet pelaavatkin vastakkain tänään Ranskassa. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa kohtaavat kaksi erinomaisessa pelivireessä olevaa joukkuetta. Napoli menetti kesän aikana Edinson Cavanin, mutta edelleen Napolilla on löytynyt laatua hyökkäyksessäkin. Napolin kotiareena on mille tahansa seuralle hankala paikka pelata, mutta Dortmundin nopea suunnanmuutospeli tulee aiheuttamaan varmasti Napolille suuria ongelmia. Dortmundin laitapuolustajat ovat tässä pelitavassa merkittävässä roolissa, mutta mikäpäs siinä, kun Dortmundilla on laittaa kentälle kaksi aivan mieletöntä laitapuolustajaa. 

Dortmund pelasi viime kauden aivan uskomattoman vakuuttavasti oikeastaan kokonaisuudessaan ja tällä kaudellahan Dortmund on puolustava Mestarien liigan kakkosjoukkue. Dortmund hävisi viime keväänä unohtumattoman finaalin Bayern Munchenia vastaan, joten Dortmundilla siinäkin mielessä on varmasti nyt ainoastaan lohkovoitto tavoitteena. Materiaalinsa puolesta Dortmund on suurin suosikki voittamaan tämän lohkon. Kakkospaikasta onkin sitten tasaisempi taistelu tiedossa.

Dortmund on ollut niin äärimmäisen vakuuttava, että Italian liigan parhaimmistoon lukeutuva Napoli pitäisi vieraissakin olla kaadettavissa. Napoli ei kuitenkaan välttämättä lukeudu suurimpiin mestarisuosikeihin edes Italian liigassa, joten hurjan materiaalin omaava Dortmund on vieraissakin suosikki. Tiedossa tulee olemaan varmasti erittäin vauhdikas kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas