Napoli - Inter 15.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Inter täyden pistepotin Napolin vieraana?

Napoli – Inter, merkki 1, kerroin 1,90 PAF

PAFin kertoimet otteluun 1,90 | 3,70 | 4,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa Inter matkustaa Napolin vieraaksi. Tiedossa on kahden erittäin laadukkaan joukkueen välinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Napoli on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Inter löytyy viidenneltä sijalta. Voidaan kuitenkin sanoa, että Napolin kausi on sujunut selkeästi Interin kautta paremmin. Inter on tällä kaudella menettänyt aivan liikaa pisteitä surkeita joukkueita vastaan. Seitsemän voittoa viidestätoista ottelusta ei ole Interin tasoiselle joukkueelle hyvä suoritus. Sitä voidaan verrata esimerkiksi Napoliin, joka on saalistanut kymmenen voittoa. Kuitenkin siinä on suhteellisen selkeä ero Napolin eduksi.

Inter on pystynyt seitsemästä vierasottelustaan saalistamaan vain kolme voittoa. Ainuttakaan tappiota Inter ei ole toistaiseksi vieraissa kokenut, mutta neljä tasapeliä seitsemästä ottelusta on ehdottomasti liikaa. Inter ei ole pystynyt tiukkoja otteluita kääntämään omaksi edukseen. Interin maalinteko on vieraissa toiminut, mutta toisaalta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että vieraissa olisi voitettava keskikastin seurat mahdollisimman kovalla prosentilla. Tänään Inter tulee joutumaan hurjaan paikkaan, sillä Napolin kotietu on erittäin merkittävä. Napolin kotietu on oikeastaan yksi Italian liigan merkittävimmistä. Kahdeksan kotiottelua ovat Napolille tuottaneet vaatimattomasti viisi voittoa, kaksi tasapeliä sekä vain yhden tappion.

Napoli pelasi viikolla Mestarien liigan ottelun Arsenalia vastaan voittaen kamppailun 2-0 numeroin – jatkopaikkaa se ei Napolille tuonut, mutta paljon arvokasta kokemusta kylläkin. Kolmeen edelliseen otteluun Napoli on viimeistellyt yhdeksän maalia. Se kertoo paljon Napolin tämän hetken tilanteesta. Napoli pystyy nyt keskittymään Italian liigan otteluihin, kun kamppailut Mestarien liigassa ovat kotijoukkueen osalta ohitse. Napolin kannalta loistavia uutisia on myös sairaslistalta kerrottavissa. Tänään paluun Napolin kokoonpanoon ovat tekemässä Goran Pandev, Valon Behrami sekä Pepe Reina. Interin lopullinen kokoonpanosta on puolestaan suhteellisen mielenkiintoinen, sillä vierasjoukkueella on valtavasti epävarmoja tapauksia. Esimerkiksi Fredy Guarin, Mauro Icardi sekä Diego Milito saattavat palata vierasjoukkueen vahvuuteen tai sitten ovat edelleen sivussa. Napoli on kotonaan ilman muuta selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas