Napoli - Livorno 6.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Murskaako Napoli kotonaan heikon Livornon?

Napoli – Livorno (+1), merkki 1, kerroin 
Napoli – Livorno (+2), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,25 | 5,50 | 13,00 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Napoli saa vieraakseen Livornon. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä kuusi ottelua. Sarjataulukossa tällä hetkellä Napoli on toisena, kun taas Livorno puolestaan löytyy yhdeksänneltä sijalta. Livorno pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Livorno olisi tullut Serie A:han jäädäkseen pisemmäkisikin aikaa. Materiaaliltaan joka tapauksessa Livorno on Serie A:n heikoimpia, joten Napolin vieraana realistiset yllätysmahdollisuudet ovat hyvinkin vähissä. Napolin kotietu on samalla Serie A:n merkittävimpiä, joten lähtökohtaisesti tässä otteluparissa tullaan hyvin pitkälti pelaamaan yhteen maaliin.

Napoli on ollut tähän mennessä Serie A:ssa erinomaisessa pelivireessä, mutta viikolla Mestarien liigan toisen kierroksen ottelussa Napoli oli vailla mahdollisuuksia Arsenalin vieraana. Napolille tämä ottelu ei ole tietenkään lainkaan yhtä sytyttävä kuin Arsenalin vieraana käyty kamppailu, mutta on selvää, että turhia pistemenetyksiä Napoli ei voi ottaa. Tällä hetkellä Napolilla olisi viisi pistettä matkaa kärjessä olevaan AS Romaan.

Napolin puolustus on kotonaan ollut lähes mahdoton pysäytettävä eikä Livornon tasoisella hyökkäyksellä sitä tulla lainkaan sitä paremmin haastamaan. Napoli on kotonaan joutunut päästämään vain yhden maalin. Livorno tulee olemaan kotonaan yllätysvalmis, mutta valitettavasti vieraissa lähtökohtaisesti Livorno ei tule juhlimaan. Tasoituksellakin Napoli on siispä järkevä valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas