Napoli - Sampdoria 6.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Onko Sampdoria vailla mahdollisuuksia Napolin vieraana?

Napoli – Sampdoria, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,65 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun1,38 | 4,85 | 8,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Napoli sekä vieraaksi saapuva Sampdoria. Italian korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään useita mielenkiintoisia sekä ennen kaikkea tärkeitä otteluita, joten seurattavaa riittää pitkin iltaa. Todennäköisesti Napoli sekä Sampdoria tulevat tarjoamaan vauhdikkaan kohtaamisen. Sarjataulukossa Napoli on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Sampdorian sijoitus on neljästoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on hieman alle parikymmentä pistettä Napolin eduksi. Vielä muutama kausi sitten Sampdoria viihtyi sarjataulukossa kymmenen parhaan joukossa, mutta kahden edellisen kauden aikana vierasjoukkue on vaihdellut paikkaa Italian korkeimman sarjatason sekä toiseksi korkeimman sarjatason välillä.

Napoli tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena ja varsinkin kotonaan turkoosit ovat äärimmäisen vaikeasti voitettavissa! Napoli on viimeistellyt toistaiseksi Italian liigassa eniten maaleja yhdessä Juventuksen sekä Interin kanssa. Napolin yksilötaito on huippuluokkaa eikä missään tapauksessa Napolia sekä Sampdoriaa tarvitse lähteä edes vertailemaan, sillä joukkueiden välinen tasoero on kokonaisuutta ajatellen merkittävä Napolin eduksi. On kuitenkin siitä huolimatta todettava, että Sampdoria on kuntopuntarissa tällä hetkellä kuudentena. Kuusi edellistä ottelua ovat Sampdorialle tuottaneet ainoastaan yhden tappion. Sampdorian kannalta hieno asia on se, että parhaimmillaan tähän otteluun lähdettäessä sairaslista saattaa olla täysin tyhjä – Eder sekä Gaetano Berardi ovat mahdollisesti jo tänään tekemässä paluuta vierasjoukkueen vahvuuteen.

Napoli on pelannut niin viime aikoina kuin oikeastaan jatkuvasti erittäin runsasmaalisia otteluita ja varmasti myös tänään maaleja on tiedossa! Napolin otteluita on normaalisti mielenkiintoista seurata, koska niissä sattuu ja tapahtuu. Napolilla ei tänään missään tapauksessa ole varaa turhiin pistemenetyksiin, jos kotijoukkue haluaa vielä tosissaan tavoitella kakkospaikkaa heti Juventuksen takana. Napoli saattaa muutenkin saada hyökkäykseensä lisää muutamia tärkeitä pelaajia, sillä esimerkiksi Marek Hamsik on tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Napolilla on kieltämättä ollut viime aikoina ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta siitä huolimatta kotijoukkue on pystynyt nappaamaan voittoja mukavalla prosentilla. Lähtökohdat lupailevat sitä, että maaleja on tänään tiedossa. Yli 2,5 maalia napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas