Napoli - Torino 27.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Torino turhan reissun Napolin vieraaksi?

Napoli – Torino, merkki 1, kerroin 
Napoli – Torino (+1), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 4,50 | 8,00 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa on tänään erittäin vilkas pelipäivä, Torino matkustaa Napolin vieraaksi päivän ensimmäisessä ottelussa. Tänään pelataan Italian korkeimmalla sarjatasolla yhdeksäs ottelukierros kokonaan päätökseensä. Napoli löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta toiselta sijalta heti AS Roman jälkeen. Napoli voitti viikolla Mestarien liigassa ranskalaisen Marseillen 1-2 maalein, joten homma on Napolilla toiminut hienosti niin Italian liigassa kuin Mestarien liigassakin. Kaiken kaikkiaan Napoli on voittanut kahdeksasta Italian liigan ottelustaan peräti kuusi! Napoli hävisi maajoukkuetauon jälkeen huippuottelussa AS Romaa vastaan 2-0 maalein, mutta tällä hetkellä roomalaisille häviää oikeastaan lähes jokainen muukin joukkue.

Napoli on voittanut Mestarien liigassa jo kaksi huippuseuraa, viime kauden Mestarien liigakakkosen, Dortmundin sekä juuri viime keskiviikkona puolestaan Marseillen. Napolilla on nyt kolmesta Mestarien liigan ottelusta alla kaksi voittoa. Napoli on varmasti saanut paljon itseluottamusta näistä kahdesta voitosta, sillä ne ovat tulleet Euroopan suurjoukkueita vastaan. Napolin kotietu on erittäin merkittävässä roolissa, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka pitkälle Napoli vielä itsensä vie esimerkiksi juuri kotiotteluidensa avulla. Joka tapauksessa Napolin tilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä, sillä peli kulkee hienosti niin Italiassa kuin kansainvälisillä kentillä. Viime viikon tappiosta AS Romaa vastaan on oikeastaan lähes turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä.

Torino on pelannut kahdella edellisellä kierroksella hurjien maalitalkoiden jälkeen 2-2 maalein tasapelin Sampdoriaa vastaan sekä 3-3 numeroin tasapelin Interiä vastaan. Torinolla maalinteko toimii tällä hetkellä erittäin hienosti, mutta puolustuksesta ei sitten tarvitsekaan sanoa yhtään mitään. Kahteen edelliseen otteluun viisi päästettyä maalia kertoo melko selkeästi Torinon alakerran sekavuudesta. Napolin on ehdottomasti palattava AS Roma -tappion jälkeen takaisin voittojen pariin. Maalinkin tasoituksella kotijoukkuetta nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas