Nappaako Barca Coutinhon Liverpoolilta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Barcelona on saamassa itselleen Liverpoolin erinomaisen Philippe Coutinhon. Barca ja Coutinho ovat The Sunin mukaan jo sopineet pelaajan henkilökohtaisista ehdoista, ja nyt Barcelonan täytyisi enää latoa tiskiin komeat 89 miljoonaa puntaa.

The Sunin mukaan Liverpool hylkäsi viime viikolla 72 miljoonan punnan tarjouksen. Poolin manageri Jurgen Klopp vakuutti, että joukkue haluaa pitää hyökkäyksensä avainpelaajan itsellään. Barcelonan johtoporras oli uutisen mukaan aiemmin tällä viikolla Lontoossa sopimassa siirrosta Liverpoolin väen ja brassi-Coutinhon edustajien kanssa.

Coutinho on parhaillaan itse Liverpoolin mukana Kaukoidän kierroksella, ja piakkoin joukkue on palaamassa Eurooppaan pelatakseen neljä harjoitusottelua Saksassa.

Coutinhon myyminen tulee olemaan manageri Kloppille kova isku. Hän yrittää rakentaaa Liverpoolista Valioliigan kärkiryhmien tasoista joukkuetta, ja nyt hyökkäyksen syömähammasta ollaan viemässä muualle aivan kauden alla. Vielä viime viikolla Klopp vakuutti, että Coutinho ei lähde mistään hinnasta.

”En ole yllättynyt, että seurat ovat kiinnostuneita Liverpoolin pelaajista. Ihmiset näkevät, että Poolilla on hyviä peaajia. Mutta meidän pitää antaa tärkeä viesti – emme ole myyjäseura. Niin se vain on”, Klopp sanoi lehdistölle.

”Phil on hyvin, hyvin tärkeä pelaaja. Toki hän voisi parantaa tasaisuuttaan, mutta hänen taidoistaan ei ole epäilyksiä. Hän liikkuu hyvin, on hyvin fiksu pallon kummallakin puolella, hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Meillä on hänessä loistava pelaaja. Hyvä asia on myös se, että hän on vielä nuori ja hän voi vielä kehittyä”, Klopp sanoi Coutinhosta.

Barcan kova halu ostaa Coutinho saattaa olla merkki siitä, että Neymar todella on lähdössä seurasta. Tai sitten Barca vain suojaa selustaansa, JOS Neymar sattuisi lähtemään. Ja jos Neymar jää, ja Coutinhokin siirtyisi Nou Campille, niin se olisi kehno tilanne ex-Poolin tähdelle. Avainrooli Liverpoolissa vaihtuisi Nou Campin vaihtopenkkiin.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

 

PELAA NYT