Nashville Predators - Chicago Blackhawks 17.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onko Chicagon yksilötaito vieraissakin liikaa Nashvillelle?

Nashville Predators – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 3,40 | 4,00 | 1,90

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Chicago Blackhawks matkustaa Nashville Predatorsin vieraaksi. Läntisessä konferenssissa Nashville Predators on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas puolestaan Chicago Blackhawks löytyy samasta konferenssista toiselta sijalta. Joukkueiden välinen tekemisen taso on tällä hetkellä valtava Chicago Blackhawksin eduksi. Materiaaliltaan Chicago Blackhawks on tietenkin laadukkaampi, mutta tässä tapauksessa se ei ole lainkaan ainoa syy. Nashville Predators on tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja kaiken hyvän lisäksi kaikki ottelut ovat Nashville Predatorsin osalta päättyneet tappioon nimenomaan vieraissa. Onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka jalka kotijoukkueella liikkuu tänään, sillä alla on kuitenkin raskas vieraskiertue.

Oikeastaan mikään asia ei viittaa siihen, että tässä kamppailussa olisi syytä lähteä uskomaan Nashville Predatorsin kotivoittoon. Nashville Predators oli vieraskiertueella todella heikko! Kertooko se jotain Nashville Predatorsin tilanteesta, että neljään viime otteluun kotijoukkueella on tehtynä kaksi maalia? Kyllä kertoo ja kertookin itseasiassa hyvinkin paljon. On jossain määrin säälittävää se, että kotijoukkue ei tunnu saavan kiekkoa maaliin mistään paikasta. Nashville Predatorsilta puuttuu kokonaan sellainen pelaaja tai pelaajat, jotka pystyisivät ratkaisuihin hyökkäyspäässä. Viime kierroksellahan Pittsburgh Penguins murskasi kotonaan Nashvillen ilman minkäänlaisia ongelmia 4-1 maalein.

Nashville Predators päätti hävitä edellisessä kotiottelussaan vaatimattomasti St.Louis Bluesia vastaan 1-6 numeroin, joten jostain kummasta syystä kotijoukkueeseen ei löydy tässä kamppailussa luottoa! Neljän ottelun voittoputkessa oleva Chicago Blackhawks voitti edellisellä kierroksella 5-4 maalein jatkoilla Phoenix Coyotesin ja kaiken kaikkiaan vierasjoukkueella ratkaisijoita löytyy täysin eri tahtiin kuin kotijoukkueella. Se kertoo jotain Chicago Blackhawksin tekemisestä, että kolmeen edelliseen vierasotteluun vierasjoukkueella on alla viisitoista tehtyä maalia. Tätä menoa Nashville Predatorsin puolustukselle on tulossa hyvin kiireinen ilta. Sen pidemmittä puheitta napataan ehdottomasti Chicago vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas