Nashville - Colorado 26.3.2014 | Avalanche tappioputkessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Predatorsilla vierähtänyt jo kuukausi edelllisestä kotivoitosta.

Vihje lyhyesti

Nashville ja Colorado kohtaavat neljännen ja viimeisen kerran tällä kaudella. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset kuluvalla kaudella ovat olleet tiukkoja vääntöjä. Colorado johtaa tällä hetkellä voitoissa 2-1. Kotijoukkue on kahden pelin voittoputkessa, mutta Predators on hävinnyt kotonaan peräti viisi viimeistä otteluaan. Coloradolla on meneillään kolmen ottelun tappioputki ja joukkue lähtee katkaisemaan sitä Predatorsin kustannuksella. Kotijoukkue on läntisessä konferenssissa sijalla 12 ja Colorado sijalla 5.

Nashville on pelannut viime aikoina surkeasti kotonaan ja Colorado on ottelussa suosikki, vaikka se onkin hävinnyt kolme viime peliään. Avalanche pelasi viimeksi perjantaina, joten se on saanut rauhassa huilata ja valmistautua tähän otteluun. Nashville on ollut aiemmin tunnettu kovana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella peli on takkuillut myös kotijäällä. Colorado on vahva vierasjoukkue ja on erittäin lähellä, että Avalanche palaa jälleen voittokantaan. Joukkueet taistelevat aivan eri sijoituksista tällä kaudella ja Coloradon pitäisi pystyä Nashville kaatamaan. Vetolapulle lähdetään hakemaan vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Colorado ML, kerroin 1.83 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Nashville on ottanut jo kaksi voittoa putkeen, kun joukkue onnistui kaatamaan Calgaryn ja Chicagon. Joukkueen hyvien otteiden on jatkuttava, sillä se tulee kohtaamaan viimeisissä peleissään vielä liigan kärkijoukkueita ja tämän kierroksen vastustaja Colorado ei myöskään ole helpoimmasta päästä. Nashvillelle on tehty viime aikoina paljon maaleja, mutta viime kierroksella Predators nollasi Chicagon ja tämä antaa joukkueelle varmasti itseluottamusta. Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuu loukkaantumisten vuoksi tällä kierroksella todennäköisesti Patrick Eaves, Seth Jones sekä Paul Gaustad.

Coloradolla on ollut viime kierroksilla vaikeaa ja otteiden on parannuttava kevättä kohti. Joukkue on pelannut vahvan kauden, mutta nyt peli tökkii pahasti. Coloradolla on viidestä viime ottelustaan ainoastaan yksi voitto. Tänään on kuitenkin hyvä sauma palata takaisin voittokantaan Nashvillen kustannuksella, joka on pelannut surkeasti kotonaan viime peleissä. Coloradolla on loistava saldo vieraspeleistä tällä kaudella ja joukkueelle kelpaa vain voitto. Avalanche on tappioputkessa, mutta sen vastustajat ovat olleet selvästi Predatorsia kovempia. Hyökkääjät Alex Tanguay ja PA Parenteau ovat sivussa Coloradon vahvuudesta.

Colorado on selvästi kotijoukkuetta vahvempi ja sen tappioputki ei kestä loputtomiin. Predatorsilla on ollut erittäin vaikeaa viime peleissä kotikaukalossaan, joten Coloradolla on hyvät saumat napata vierasvoitto. Coloradolle tarjotaan peliin hyvää kerrointa ja vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa myös pelattavan kertoimen.

Vihje: Colorado ML, kerroin 1.83 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti