NHL Nashville Predators - Anaheim Ducks 19.5.2017 kello 03:00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Viktor Arvidsson tekee maalin, kerroin 3.80, Unibet >>

Neljäs peli, Nashville on niskan päällä. Nyt on Pekka Rinteen Predatorsilla huima paikka ottaa kolmas voitto ja laittaa pelit lukemiin 3-1. Kertoimet ovat Nashvillelle, mutta viime aikoina voitot ovat menneen vuorotellen toisille.

Edellinen ottelu päättyi 2-1 ja sankarina luonnollisesti Pekka Rinne. Edellisessä ottelussa Anaheim meni ensin johtoon ja sen jälkeen Filip Forsberg ja lopulta Roman Josi teki maalin. Molempia kotijoukkueen pelaajia voi toki laittaa maalintekijävetoon, mutta ei tässä matsissa välttämättä hirveitä maalijuhlia vietetä.

Toki sitä edellisessä pelissä tehtiin kahdeksan maalia, joten eipä se mahdoton ole tässäkään. Laitetaan vinkkiin Viktor Arvidssonin maali, sille kerroin 3.80. Toki voi laittaa myös muutamia muita pelaajia, vierailta kannattaa laittaa ainakin Perry ja Getzlaf.

Pojoja pistevedosta?

Pisteveto onkin sitten vähän eri juttu. Eipä sieltä montaa maalia tarvitse tulla niin pistevedosta voi kilahtaa mukavasti massia taskuun. Kertoimet ovat 1.62 – 2.45 ja molemmilta joukkueilta on tarjolla pinnavedossa seitsemän pelaajaa.

Tarjolla on myös 10 pelaajaa kahden pisteen vedossa ja kertoimet ovat 3.05 ja 4.20 välillä.  Kolmen pisteen vedossa tarjolla on kuusi pelaajaa, kertoimet näiden osalta ovat 8.50 ja 11.00. Filip Forsberg voisi olla potentiaalinen kolmen pinnan pelaaja, mutta laitetaan vinkkiin yksi pinna kertoimella 1.60

Tuoksuu Pekka Rinteen peliltä ja Nashvillen peliltä. Lukemat voivat hyvinkin olla tämän pelin jälkeen 3-1.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Pelaa vihje: Filip Forsberg tekee ottelussa pisteen, kerroin 1.60, Unibet >>