Nashville Predators - Chicago Blackhawks 21.4.2017 kello 03:00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelun varsinainen peliaika tasan, kerroin 3.85, Unibet >>

Nashville on napauttanut Chicagon jo kuilun partaalle ja omaa nyt peräti neljä ottelupakkoa. Chicagon olisi nyt voitettava kaikki neljä jäljellä olevaa ottelua mennäkseen jatkoon. Edellisessä se oli jo lähellä, mutta lähellä olevia ei lasketa.

Pekka Rinteen kaksi nollapeliä vieraskaukalossa antoivat tälle pudotuspelisarjalle huikean lähtölaukauksen josta Chicago ei näytä olevan toipunut. Tilanne on Nashvillelle 3-0, mutta kuten kaikki tietävät, se katkaisupeli on kaikkein vaikein. Ei Chicagon pelaaminen ole millään tavalla vakuuttanut ja olisihan se hienoa Nashvillen kannalta jos se löisi yhden mestarisuosikeista kanveesiin 4-0.

Chicagolla oli pudotuspeleihin lähdettäessä huippukertoimet mestariksi ja monen papereissa inkkarit oli asetettu jopa Stanley Cupin finaaliin. No, vielä ei ole mikään myöhäistä, mutta täydellistä täyskäännöstä ja neljää voittoa putkeen on juuri nyt vaikea kuvitella. Viimeinen oljenkorsi Chicagolla on lähteä voittamaan peliä kerrallaan. Edellisessä pelissä se sai jo kaksi maalia aikaiseksi, mutta Nashville vei sitten tikkarin kääreistä tekemällä voittomaalin jatkoajalla.

Laitetaan tähän ensimmäiseen tipsiin Nashvillen Ryan Johansenin piste, kolmessa pelissä niitä on tullut jo viisi tähän mennessä. Pisteelle kerroin 1.72 Unibetillä.

Pekka Rinne vastaan Corey Crawford

Pekka Rinne on vetänyt kaikki pidemmät korret kun on ollut kyse maalivahtitaistelusta. Rinteen kolme vakuuttavaa voittoa järkyttävällä torjuntaprosentilla on masentanut Chicagon yritykset eikä varmasti asiaa paranna se, että Rinteellä on pudotuspeleistä kaksi syöttöä, joka puolestaan tarkoittaa sitä että Peksillä on enemmän syöttöjä kuin kellään Chicagon pelaajalla on pisteitä. Ehkä tämä korjaantuu Chicagon puolelta tässä pelissä… tai sitten ei.

Betsattavaa pelistä riittää ja Nashville pääsee kokeilemaan ryöstöä nyt kotikaukalossa. 4-0 olisi melkoinen paukku, saapa nähdä miten käy. Laitetaan tähän toiseen vinkkiin alle 4.5 maalia, tällä olisi pärjätty kahdessa pelissä kolmesta. Unibetin kerroin Teksti-TV:n NHL sivu 235.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 200% talletusvastineen ensitalletukselle aina 200 euroon saakka ja vielä lisäksi 25 euron ilmaisvedon.

Älä unohda myös NordicBetin kampanjaa, jossa saat 20 euron ilmaisen jääkiekkovedon jokaisella pudotuspeliviikolla. Katso myös muut kampanjat betsaamiseen.

Pelaa vihje: Alle 4.5 maalia, kerroin 2.35, Unibet >>