NHL-yön herkkupalana Nashville Predators vs. Edmonton Oilers

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/09/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

NHL:ssä pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jälleen iso NHL-kierros, jolloin tulessa on yhteensä 14 joukkuetta maailman suurimmista ja kauneimmasta kiekkosarjasta. Veikkaussivujen vihjeosaston tuntosarvet ovat tänään suunnattu Tennesseehen Bridgestone Areenalle, jossa Läntisen konferenssin kärkikahinoissa vahvasti mukana oleva Nashville Predators saa vieraakseen alle odotusten alkukauden pelanneen Edmonton Oilersin.

Edmonton Oilers ja supertähti Connor McDavid suuntaavat country-kaupunkiin niskassaan kuusi tappiota edellisestä seitsemästä pelistä. Joukkueen ruuti on ollut tämän vuoden puolella harvinaisen märkää koska öljymiehet ovat saanet pikkumustan verkkoon tammikuun viidessä ottelussa vain neljä kertaa, Oilersin maaliero tammikuussa onkin synkkä –17 (3-20). Joukkueen yksi suurimmista synneistä koko kaudella onkin ollut lepsu puolustaminen ja helppojen mahdollisuuksien antaminen vastustajalle.

Läntisen konferenssin neljäntenä ja vain kuuden pisteen päässä kärkipaikasta majaileva Nashville Predators purjehtii tällä hetkellä pienessä aaltoliikkeessä.  Viimeiseen kymmeneen peliin joukkue saavuttanut tilastomerkinnät 4-0-2-4, eli kassaan kertyy voittoja sekä tappiota vuorotellen. Tämä ei ole kuitenkaan vaikuttanut joukkueen henkiseen tilaan, mikäli uskomme petopaitojen suomalaismuuri Pekka Rinnettä: ” Meillä on tällä hetkellä pääkopassa vahvasti se ajatus, että voimme voittaa jokaisen kauden ottelun ja se näkyy tekemisemme jäällä. Se on suurin ero viime kauteemme nähden. Luulen että etsimme vielä viime kaudella joukkueena itseämme.” Viisaita sanoja kokeneelta maalivahdilta.

Kotivoittoa lapulle

 

Tilastojen sekä Pekka Rinteen voittoa puoltavien lausuntojen valossa vetolapulle ei voi harkita muuta kuin Nashville Predatorsin kotivoittoa. Peliyhtiö Unibet tarjoaa juuri nyt kotijoukkueen voitolle kerrointa 2.05. Jos tykkäät pelata tulosvetoa niin perinteiset 3-1 ja 3-2 tulokset ovat tällä hetkellä kovassa huudossa noin 20.00 kertoimilla.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot