NHL-yön herkkupalana Nashville Predators vs. Edmonton Oilers

  • Sites desk
  • Teemu
  • picture: AFP
  • 01/09/2018
Share this on

NHL:ssä pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jälleen iso NHL-kierros, jolloin tulessa on yhteensä 14 joukkuetta maailman suurimmista ja kauneimmasta kiekkosarjasta. Veikkaussivujen vihjeosaston tuntosarvet ovat tänään suunnattu Tennesseehen Bridgestone Areenalle, jossa Läntisen konferenssin kärkikahinoissa vahvasti mukana oleva Nashville Predators saa vieraakseen alle odotusten alkukauden pelanneen Edmonton Oilersin.

Edmonton Oilers ja supertähti Connor McDavid suuntaavat country-kaupunkiin niskassaan kuusi tappiota edellisestä seitsemästä pelistä. Joukkueen ruuti on ollut tämän vuoden puolella harvinaisen märkää koska öljymiehet ovat saanet pikkumustan verkkoon tammikuun viidessä ottelussa vain neljä kertaa, Oilersin maaliero tammikuussa onkin synkkä –17 (3-20). Joukkueen yksi suurimmista synneistä koko kaudella onkin ollut lepsu puolustaminen ja helppojen mahdollisuuksien antaminen vastustajalle.

Läntisen konferenssin neljäntenä ja vain kuuden pisteen päässä kärkipaikasta majaileva Nashville Predators purjehtii tällä hetkellä pienessä aaltoliikkeessä.  Viimeiseen kymmeneen peliin joukkue saavuttanut tilastomerkinnät 4-0-2-4, eli kassaan kertyy voittoja sekä tappiota vuorotellen. Tämä ei ole kuitenkaan vaikuttanut joukkueen henkiseen tilaan, mikäli uskomme petopaitojen suomalaismuuri Pekka Rinnettä: ” Meillä on tällä hetkellä pääkopassa vahvasti se ajatus, että voimme voittaa jokaisen kauden ottelun ja se näkyy tekemisemme jäällä. Se on suurin ero viime kauteemme nähden. Luulen että etsimme vielä viime kaudella joukkueena itseämme.” Viisaita sanoja kokeneelta maalivahdilta.

Kotivoittoa lapulle

 

Tilastojen sekä Pekka Rinteen voittoa puoltavien lausuntojen valossa vetolapulle ei voi harkita muuta kuin Nashville Predatorsin kotivoittoa. Peliyhtiö Unibet tarjoaa juuri nyt kotijoukkueen voitolle kerrointa 2.05. Jos tykkäät pelata tulosvetoa niin perinteiset 3-1 ja 3-2 tulokset ovat tällä hetkellä kovassa huudossa noin 20.00 kertoimilla.

bruins
NHL: New York Rangers - Boston Bruins 24.3.2016 klo 02.00

Katkeaako Bostonin kolmen pelin tappioputki heikosti pelannutta Rangersia vastaan?

liigalogo-iso
Liiga: Tappara - Lukko 26.3.2016 klo 17.00

Tappara on ahdistanut Lukon nurkkaan. Tasaiseksi ennakoitu sarja on kääntynyt selvästi tamperelaisten suuntaan. Kairaako Lukko pakkovoiton tiukassa paikassa?

NHL: St. Louis Blues - Vancouver Canucks 26.3.2016 klo 02.00

St. Louis Blues ottaa kotijäällään yhteen Vancouver Canucksin kanssa. Vierasjoukkueelle tarjotaan harvinaisen isoa kerrointa. Canucks venyy yllätykseen?

liigalogo-iso
Liiga: SaiPa - JYP 28.3.2016 klo 17.00

SaiPa onnistui raapimaan Jyväskylästä pakkovoiton. Nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarja tasoihin Lappeenrannassa. Vieläkö sarja jatkuu?

NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks 29.3.2016 klo 04.00

Ducks on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Nyt joukkue jahtaa kuitenkin vielä Tyynenmeren divisioonan voittoa. Edmontonista rutiinivoitto?

nhl-liiga
NHL: Philadelphia Flyers - Washington Capitals 31.3.2016 klo 03.0...

Flyersin ja Capitalsin välisestä ottelusta tekee erittäin mielenkiintoisen se, että nämä joukkueet saattavat kohdata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nappaako Flyers tärkeät pisteet?

detroit-2
NHL: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 30.3.2016 klo 02.30

Detroit jahtaa kiivaasti viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Ensi yönä joukkue kohtaa tärkeässä pelissä loukkaantumisten runteleman Montrealin. Pystyykö kotijoukkue taistelemaan Detroita vastaan?

Laine-Puljujärvi
Liiga: Kärpät - Tappara 1.4.2016 klo 18.30

Tutut viholliset jälleen vastakkain. Kärpistä on tehty ensimmäiseen osaotteluun aivan liian iso ennakkosuosikki? Tapparalle tarjotaan maistuvaa kerrointa.

Expired items