VIDEO: Epäonniset NHL-tähdet taiteilevat yhdellä luistimella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tiistai-illan Liiga-ottelussa Tappara – SaiPa nähtiin erikoinen tilanne, kun kirvesrintojen hyökkääjän Otto Rauhalan luistimesta irtosi terä kesken luistelun. Rauhala oli hetken aivan äimän käkenä eikä meinannut pysyä pystyssä jäällä. Jopa tuomarikin näytti miettivän, että mitä nyt tapahtuu ja pitäisikö hänen viheltää peli poikki!

Tapaus ei ollut tällä viikolla ensimmäinen. Myös NHL-kentillä nähtiin vastaavanlainen tilanne kun Nashville Predatorsin hyökkääjän Colin Wilsonin koko luistimen ala osa irtosi kesken hyökkäystilanteen ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Mies näytti kuitenkin hallitsevan taitoluistelun elkeet, ja hän pääsi kuin pääsikin yhdellä jalalla luistellen vaihtoaitioon.

Katso hauska tilanne tästä:

Helmikuussa 2015 vähän vastaavanlainen tapaus sattui Ottawa Senatorsin Curtis Lazarille ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Mies hoiti tilanteen tyylikkäästi näyttämällä mallia siitä, miten hypitään luistimet jalassa yhdellä jalalla!

Colin Wilson ei suinkaan ole ainoa Wilson joka on joutunut kärvistelemään huonojen luistinten kanssa. Vuoden 2013 Stanley Cup Playoffeissa Washington Capitalsissa tulokaskautta pelannut Tom Wilson menetti terän luistimestaan. Miehen meno penkille oli todellinen selviytymistaistelu, eikä lainakaan niin vaivatonta kuin kaima-Wilsonilla.

Katso miehen kompurointi New York Rangersia vastaan käydyssä ottelussa tästä:

[Tom Wilson shortcode=”Tom Wilson”]

Ja vain noin 5 kuukautta myöhemmin uuden NHL-kauden alettua Capitalsin Steve Oleksy sai kokea miltä tuntuu kun luistimenterä irtoaa. Saattoi joukkueen huoltaja saada pienen palautteen, että miten näin voi taas käydä?

Sinua saattaa kiinnostaa nämäkin uutiset:

VIDEO: Eetu Selänne unelmoi NHL-urasta

NHL-blogi: Rämön loistopelastus ei riittänyt

Muista käydä myös tutustumassa Bettsonin huikeaan NHL-tarjoukseen!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa