VIDEO: Nathan Lawsonin ja HPK:n tiet eroavat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/12/2016
Jaa tämä...

Kanadalaismaalivahti ei jatka Hämeenlinnassa.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HPK ja 33-vuotias kanadalaismaalivahti Nathan Lawson ovat purkaneet sopimuksensa koskien kautta 2016–2017. Ulkomaalaisvahvistus ehti torjua Hämeenlinnassa ainoastaan yhdessä ottelussa torjuntaprosentilla 77,78.

– Nathan on ammattilainen, joka ei päässyt meillä siihen rooliin, jota hänelle kaavailtiin. Maalivahtiosastollamme käydään kovaa kilpailua peliajasta. Toivomme Nathanille hyvää jatkoon, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoi tiedotteessa.

HPK jatkaa kautta toistaiseksi varsin nuorella maalivahtikolmikolla Emil Larmi, Ukko-Pekka Luukkonen ja Fredrik Grønstrand.

– Meillä on nuori, intohimoinen ja taitava maalivahtikolmikko nyt kasassa. Haluamme tarjota Emilille, Ukko-Pekalle ja Fredrikille mahdollisuuden onnistua niin Liigassa kuin A-Nuorissa. Toki seuraamme tilannetta ja meillä on mahdollisuus reagoida tarpeen vaatiessa.

Katso HPK:n edellisen ottelun parhaat palat:

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: HPK:n tiedote

Lue myös:
VIDEO: Antti Tyrväinen palaa Pelicansiin
VIDEO: Leland Irving siirtyy KooKooseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa