markkanen vuoden tulokas

NBA: NBA Rookie of the Year 18.10.2017 klo 03.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 20/01/2018
Jaa tämä...

NBA:n runkosarja alkaa kuun puolivälissä, lokakuun 18. Silloin pelataan kaksi ottelua, Boston matkustaa Clevelandiin ja Houston Golden Staten vieraaksi. Tällä kaudella NBA kiinnostaa suomalaisia enemmän kuin koskaan ennen. EM-kisoissa suureksi suomalaiseksi urheilusankariksi noussut Lauri Markkanen aloittaa rookie-kautensa Chicago Bullsissa. Kuinka hyvä Markkanen oikein onkaan? Katsommeko me häntä Antero Mertarannan sinivalkoisten silmälasien läpi? Jos Lauri Markkasesta olisi ainesta NBA:n vuoden tulokkaaksi, niin tästä sais vetomarkkinoilla todella komeat kertoimet. Bet365:llä Lauri Markkasen vuoden rookie -titteli on kertoimella 29.00.

Ball on ykkösnimi

Vetomarkkinoiden ykkösehdokas vuoden rookieksi on Los Angeles Lakesin takamies Lonzo Ball. Ball tulee varmasti saamaan Lakersin suuren roolin. Takavuosien menestysseura on ollut aallonpohjassa, ja jälleenrakennus tarkoittaa sitä, että Ball tulee olemaan kentällä paljon, ja hän saa palloa käsiinsä vaikka välillä menisiin huonosti. Ja kyllä Ballilla on taidotkin olla tulokasten ykkönen. NBA:n kesäliigassa Ball teki ottelua kohden kovat lukemat, reilut 16 pistettä, yli yhdeksän syöttöäja melkein kahdeksan levypalloa per ottelu.

Kakkonen vetomarkkinoilla on Philadelphian laituri Ben Simmons. Philadelphiakin on heikko joukkue, joka yrittää rakentaa tulevaisuuden menestysryhmää, ja tässä Simmonsilla on iso osa. Simmons ei pelannut kesäliigaa, joten hänen arvioimisensa on aikamoista lottoamista. Simmons itse asiassa ei ole pelannyt yli vuoteen otteluakaan. Hän tuli NBA:han jo vuosi sitten, mutta nilkkavamman vuoksi hän ei pelannut viime kaudella.

Philadelphiassa pelaa toinenkin kovan luokan rookie. Takamies Markelle Fultz oli viime kesän draftin ykkönen. Fultz saa Bet365:ltä vuoden rookie -tittelille kertoimeksi 10.00. Sekä Simmons että Fultz ovat pelaajia, jotka haluavat pitää palloa ja tehdä peliä. Jää nähtäväksi kuinka kaksikko mahtuu kentälle yhtä aikaa.

Saako Smith peliaikaa tarpeeksi?

Dallas Mavericksin takamies Dennis Smith jr varattiin vuorolla yhdeksän, eli Lauri Markkasen jälkeen. Smith on ilmeisesti kuitenkin niin kova pelimies, että häntä pidetään loistavana varauksena Dallasilta, ja tulevaisuuden joukkueen avainpelaajana. Smithin ongelma voi olla se, että hyvässä Dallasin joukkueessa hän ei tule saamaan peliaikaa niin paljon kuin edellämainitut. Joukkueessa on vielä mukana viime kauden all-rookie -joukkueessa pelannut Yogi Ferrell, ja hänkin vie Smithi peliminuutteja. Smithin vuoden rookie -kerroin on Bet365:llä 5.00.

No entä Markkanen? Hänkin pelaa kehnossa joukkueessa, joka on uudelleenrakennusvaiheessa. Jos Markkanen pelaa hyvin, hän saa varmasti paljon vastuuta. Peliminuuttien perusteella hän tuskin muille häviää. Nuoret eurooppalaiset eivät ole NBA:ssa kovassa huudossa, heitä pidetään usein liian pehmeinä miesten liigaan. Jos Markkanen pelaa NBA:ssa Helsingin EM-lohkossa, niin kerroin 29.00 on lahja, jos taas hän pelaa niinkuin EM-pudotusottelussa Italiaa vastaan, niin 29.00 on liian vähän. Kyllä suomalainen korisfani voi pienen panoksen laittaa Markkaselle ja jännittää, että kuinka kausi lähtee käyntiin. Markkasesta vuoden rookie kertoimella 29.00!

Alla video, jolla todetaan, että Lauri Markkanen voi pelastuu Bullsin kauden:

 

 

Parhaat talletusbonukset

markkanen
Chicago Bulls - Miami Heat 15.1.2018, Heat on kovassa voittoputke...

Lauri Markkasen Chicago Bulls on parantanut huimasti alkukaudesta, ja nyt Zach LaVinekin on vihdoin mukana. Miami on kova testi Bullsille.

psg
PSG - Dijon 17.1.2018, Neymar taas mukana

Neymar oli viikonloppuna sivussa, ja PSG teki yhden maalin. Nyt brassitähti on taas joukkueessa ja vetomarkkina on vetänyt totals -rajan huiman ylös.

chelsea
Chelsea - Norwich 17.1.2018, edellinen jäi maalittomaksi

Chelsealla on tiukka otteluohjelma, ja nyt se joutuu vielä uusimaan FA Cupin ottelun Norwichin kanssa. Manageri Conten rotaatio pelaa tänään.

hifk-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 18.1. HIFK - Kärpät. Mennäänkö taas jatkoajalle?

HIFK ja Kärpät ottavat tällä kertaa yhteen Helsingissä. Nähdäänkö kova taisto pisteistä?

hpk-tappara-liiga-veikkaussivut
Perjantai 19.1. HPK - Tappara, kova vääntö pinnoista?

Perjantai-illan huumaa Hämptönissä kun Tappara lyö miekkaansa ritarien kilpeen.

hk-sotshi—jokerit-khl-veikkaussivut
Perjantai 19.1. HK Sotshi - Jokerit, nyt tarvittaisiin jo voittop...

Odotettavissa taas niukkamaalien taistelu pisteistä. Miten käy ottelussa?

brighton-chelsea-veikkaussivut
Lauantain 20.1. Valioliiga-avaus Brighton - Chelsea. Vieraille ta...

Vierasjoukkue on toki suosikki, mutta tasapelikirous vaivaa...

arsenal2
Arsenal - Crystal Palace 20.1.2018, Arsenalilla taas hommat sekai...

Alexis Sanchez ei enää pelaa Tykkimiehille, Mesut Özilinkin tilanne on niin ja näin, top 4 -paikka karkaa. Arsenalilla riittää huolia.

Aikaisemmat otteluennakot