markkanen vuoden tulokas

NBA: NBA Rookie of the Year 18.10.2017 klo 03.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

NBA:n runkosarja alkaa kuun puolivälissä, lokakuun 18. Silloin pelataan kaksi ottelua, Boston matkustaa Clevelandiin ja Houston Golden Staten vieraaksi. Tällä kaudella NBA kiinnostaa suomalaisia enemmän kuin koskaan ennen. EM-kisoissa suureksi suomalaiseksi urheilusankariksi noussut Lauri Markkanen aloittaa rookie-kautensa Chicago Bullsissa. Kuinka hyvä Markkanen oikein onkaan? Katsommeko me häntä Antero Mertarannan sinivalkoisten silmälasien läpi? Jos Lauri Markkasesta olisi ainesta NBA:n vuoden tulokkaaksi, niin tästä sais vetomarkkinoilla todella komeat kertoimet. Bet365:llä Lauri Markkasen vuoden rookie -titteli on kertoimella 29.00.

Ball on ykkösnimi

Vetomarkkinoiden ykkösehdokas vuoden rookieksi on Los Angeles Lakesin takamies Lonzo Ball. Ball tulee varmasti saamaan Lakersin suuren roolin. Takavuosien menestysseura on ollut aallonpohjassa, ja jälleenrakennus tarkoittaa sitä, että Ball tulee olemaan kentällä paljon, ja hän saa palloa käsiinsä vaikka välillä menisiin huonosti. Ja kyllä Ballilla on taidotkin olla tulokasten ykkönen. NBA:n kesäliigassa Ball teki ottelua kohden kovat lukemat, reilut 16 pistettä, yli yhdeksän syöttöäja melkein kahdeksan levypalloa per ottelu.

Kakkonen vetomarkkinoilla on Philadelphian laituri Ben Simmons. Philadelphiakin on heikko joukkue, joka yrittää rakentaa tulevaisuuden menestysryhmää, ja tässä Simmonsilla on iso osa. Simmons ei pelannut kesäliigaa, joten hänen arvioimisensa on aikamoista lottoamista. Simmons itse asiassa ei ole pelannyt yli vuoteen otteluakaan. Hän tuli NBA:han jo vuosi sitten, mutta nilkkavamman vuoksi hän ei pelannut viime kaudella.

Philadelphiassa pelaa toinenkin kovan luokan rookie. Takamies Markelle Fultz oli viime kesän draftin ykkönen. Fultz saa Bet365:ltä vuoden rookie -tittelille kertoimeksi 10.00. Sekä Simmons että Fultz ovat pelaajia, jotka haluavat pitää palloa ja tehdä peliä. Jää nähtäväksi kuinka kaksikko mahtuu kentälle yhtä aikaa.

Saako Smith peliaikaa tarpeeksi?

Dallas Mavericksin takamies Dennis Smith jr varattiin vuorolla yhdeksän, eli Lauri Markkasen jälkeen. Smith on ilmeisesti kuitenkin niin kova pelimies, että häntä pidetään loistavana varauksena Dallasilta, ja tulevaisuuden joukkueen avainpelaajana. Smithin ongelma voi olla se, että hyvässä Dallasin joukkueessa hän ei tule saamaan peliaikaa niin paljon kuin edellämainitut. Joukkueessa on vielä mukana viime kauden all-rookie -joukkueessa pelannut Yogi Ferrell, ja hänkin vie Smithi peliminuutteja. Smithin vuoden rookie -kerroin on Bet365:llä 5.00.

No entä Markkanen? Hänkin pelaa kehnossa joukkueessa, joka on uudelleenrakennusvaiheessa. Jos Markkanen pelaa hyvin, hän saa varmasti paljon vastuuta. Peliminuuttien perusteella hän tuskin muille häviää. Nuoret eurooppalaiset eivät ole NBA:ssa kovassa huudossa, heitä pidetään usein liian pehmeinä miesten liigaan. Jos Markkanen pelaa NBA:ssa Helsingin EM-lohkossa, niin kerroin 29.00 on lahja, jos taas hän pelaa niinkuin EM-pudotusottelussa Italiaa vastaan, niin 29.00 on liian vähän. Kyllä suomalainen korisfani voi pienen panoksen laittaa Markkaselle ja jännittää, että kuinka kausi lähtee käyntiin. Markkasesta vuoden rookie kertoimella 29.00!

Alla video, jolla todetaan, että Lauri Markkanen voi pelastuu Bullsin kauden:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot