Urheilumaailma lepää, NBA ei!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

NBA tarjoaa huippuotteluita läpi illan ja yön!

Urheilumaailma lepää vielä tämän päivän, mutta NBA:ssa pelataan monta huippuottelua Joulun kunniaksi! Tämän illan sekä yön aikana pelataan yhteensä viisi huippuottelua. Ensimmäisessä ottelussa Brooklyn Nets saa vastaansa Boston Celticsin. Seuraavassa ottelussa Los Angeles Lakers iskee yhteen New York Knicksin kanssa. Jo tämä ottelu on sellainen, jota ei missään tapauksessa pidä jättää katsomatta! Ottelun ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin erittäin jännittävät.

Kun lähestetytään yötä vuorossa onkin seuraava huippuottelu. Miami Heatin sekä Oklahoma City Thunderin välinen kohtaaminen on ottelu, jota ei myöskään pidä jättää katsomatta. Molemmat omaavat niin paljon taitoa, että siitä on tässä turhaa sen enempää edes hehkuttaa. Oklahomaa ollaan pidetty oikeastaan jatkuvasti vain Miamin yhtenä haastajana. Nyt alkukausi on ollut kuitenkin erittäin hieno, joten tiukkaa ottelua voidaan ehdottomasti odotella näiden kahden joukkueen välillä.

Joulupäivän kunniaksi NBA:n seuraava ottelu on Chicago Bullsin sekä Houston Rockettsin välinen kamppailu. Välttämättä aivan samaa tasoa ottelusta ei ole odotettavissa kuin kahdesta aikaisemmin mainitusta ottelusta, mutta tämä onkin ehdottomasti vähintään hyvä ”lämmittelyottelu” ennen Los Angeles Clippersin sekä Denver Nuggetsin välistä kohtaamista. Viimeiseksi mainitusta ottelusta voidaan odotella erittäin upeaa kahden laadukkaan joukkueen kohtaamista. Los Angeles Clippers on ollut uskomattomassa pelivireessä ja tällä hetkellä Clippersille on hankalaa löytää pysäyttäjää. Denver omaa kuitenkin realistiset mahdollisuudet yllätykseen. Denver on pelannut erittäin vahvasti viime aikoina. Tottakai toki myös voidaan todeta, että siitähän onkin ottelun päättyä vain hetki aikaa ja käynnistyy Suomen nuorten ensimmäinen kamppailu Venäjällä käytävissä maailmanmestaruuskilpailuissa! Suomi aloittaa urakkansa klo 9.30 ottelulla Latviaa vastaan. Ottelu on nähtävissä suorana niin MTV3 Max Sport -kanavalla kuin myös Katsomo -palvelussa.

Ei kuulosta lainkaan heikolta! Varsinkin ehdottomasti Los Angeles Lakersin sekä New York Knicksin välinen kohtaaminen alkaa erinomaiseen katseluaikaan, joten on syytä varmistaa, että jääkaapit sisältävät vielä illalla muutakin kuin pelkät valot!

Brooklyn Nets – Boston Celtics
Los Angeles Lakers – New York Knicks

Miami Heat – Oklahoma City Thunder

Veikkaussivut | Tuomas