Nelonen Pro kanavien jakelu poikki toistaiseksi DNA:lla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/01/2016
Jaa tämä...

Jääkiekon SM-liigan alkuun on aikaa enää vain pari viikkoa, ja juuri tulleiden tietojen mukaan Liigan TV-oikeuksia hallinnoivalla Nelonen medialla ja jakeluoperaattori DNA:lla on mennyt sukset ristiin kesken tulevaa kautta koskevien sopimusneuvotteluiden.

Hankalasta neuvottelutilanteesta johtuen Nelonen Pro 3-8 kanavien lähetykset loppuvat toistaiseksi DNA:n maksu TV-korteilla niin kaapeli kuin antenniverkossakin.

DNA ja Nelonen yrittävät löytää pikaisen ratkaisun hankalaan neuvottelutilanteeseen, ja erinäisten lähteiden mukaan kanavien jälleenmyyjät eivät aio kertoa tilanteesta kovaan ääneen suurempaa kohua vältelläkseen. Tällä hetkellä Pro kanavilta ei juuri tule lähetyksiä ennen Liiga-kauden alkua, joten moni maksava asiakas tuskin huomaa edes mitään muutoksia lähetyksissä. Kaiken järjen mukaan uusi asiakkaille olisi kuitenkin hyvin korrektia kertoa, että paketti jonka aioit tilata ei välttämättä sisälläkään Liiga-lähetyksiä!

Edit: DNA on poistanut Liigan valikoimasta omalla kanavapaketteja käsittelevällä sivullaan. Lisäksi koko Nelonen Pro kanavat kattava kanavapaketti Ruutu+ (Urheilu & Vihde) loistaa poissaolollaan:

https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/TV/Kanavapaketit/c/kanavapaketit

Lue myös:

VIDEO: ÄNÄRIN KLASSIKKOMAINOKSET NAURATTAVAT

VIDEO: EEPPINEN TAISTELU: JALKAPALLO VASTAAN JÄÄKIEKKO

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa