Neptunas - Nilan Bisons 20.11.2013 | Eurocup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Nilan Bisons liettualaisten vieraaksi metsästämään arvokasta voittoa.

Neptunas – Nilan Bisons, merkki 2, kerroin
Neptunas – Nilan Bisons (+5 pistettä), merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,40 | 2,80

 

 

Koripallon Eurocupin ottelutarjontaa, loimaalainen Nilan Bisons matkustaa Neptunasin vieraaksi Liettuaan. Tiedossa on upea päivä koripalloilun parissa, sillä kaksi suomalaisjoukkuetta pelaavat samaan aikaan kansainvälisillä kentillä. Tässä lohkossa tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Neptunasilla on alla viidestä ensimmäisestä ottelusta vain yksi voitto, Nilan Bisonsilla voittoja on alla kaksi kappaletta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi hurjan taistelun päätteeksi Nilan Bisonsin voittoon 63-62 numeroin. Nilan Bisonsilla on henkinen yliote Neptunasista, sillä liettualaiset ovat tosissaan pystyneet voittamaan vasta kerran ja toisekseen joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen ratkaistiin vasta loimaalaisten eduksi aivan ottelun lopussa.

Neptunas ui tällä hetkellä erittäin syvissä vesissä, sillä Neptunas on neljän ottelun tappioputkessa! Neptunas hävisi viimeksi VTB-liigan ottelussa Volgogradille 96-95 numeroin. Itseasiassa Neptunas on pelannut tällä kaudella paljon äärimmäisen tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut vaikeaa. Liettuassa ei ole tällä hetkellä käynnissä oman maan pääsarja, joten Neptunas on joutunut tai päässyt pelaamaan kansainvälisiä otteluita toinen toisensa perään. Neptunas on joutunut kuitenkin matkustelemaan paljon, joten siinä mielessä etua on annettava Nilan Bisonsille. Muutenkin Nilan Bisons on ollut Korisliigassa äärimmäisen vakuuttava – kaiken kaikkiaan edellisestä viidestä ottelustaan Nilan Bisonsilla on alla neljä voittoa.

Neptunasin materiaali on äärimmäisen kapea, joten juuri siihen paikkaan Nilan Bisonsin tulee tänään kentällä iskeä. Neptunasin parhaat pistemiehet olivat joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Valdas Vasylius sekä Martynas Mazeika, mutta liettualaisten ulkomaalaisista ei ollut Helsingissä minkäänlaista iloa. Neptunasin aloitusviisikko on laadukas, mutta kotijoukkueen materiaali on tosissaan kapea. Laatua löytyy kapeasti, joten siihen on tänään vierasjoukkueen iskettävä. Neptunasin hyökkäyspelaaminen on hyvin yksinkertaista eikä se ole tuottanut tällä kaudella kansainvälisillä kentillä tulosta. Jos Nilan Bisons pystyy olemaan agressiivisempi sekä aktiivisempi joukkue, vierasvoitto tullaan tänään Liettuassa näkemään.

Veikkaussivut | Tuomas