New England Patriots - Denver Broncos 25.11.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Jättiläisten kohtaamisessa Denver matkustaa New Englandin vieraaksi.

New England Patriots – Denver Broncos, merkki yli 54,5 pistettä, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 1,77

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n kierroksen huippuottelussa Denver Broncos matkustaa New England Patriotsin vieraaksi. Tiedossa on kahden huippujoukkueen välinen kohtaaminen. AFC -konferenssissa New England Patriots on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Denver Broncos löytyy samasta konferenssista ykköspaikalta. Erot New England Patriotsin sekä Denver Broncosin välillä sarjataulukossa ovat pienet, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet mahtavan alkukauden. Kymmenestä ottelusta Denver Broncosilla on alla yhdeksän voittoa ja New England Patriotskin on hävinnyt vasta muutaman kerran. New England Patriots hävisi toisaalta joka tapauksessa viimeksi yllättäen Carolina Panthersin vieraana 24-20 numeroin, mutta viimeksi kotonaan New England Patriots viimeisteli huikeat 55 pistettä. New England murskasi kyseisessä ottelussa Pittsburgh Steelersin 55-31 lukemin.

Denver Broncos on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Denver Broncos voitti kotonaan Kansas City Chiefsin 27-17 numeroin. Kaiken kaikkiaan Denver Broncos joutuu tänään äärimmäisen hurjan haasteen eteen, sillä New England Patriots tunnetaan niin vakuuttavana kotijoukkueena. New England Patriots tosissaan viimeisteli viimeksi kotonaan yli viisikymmentä pistettä, mutta toisaalta joka tapauksessahan Denver Broncos on viimeistellyt edellisinä viikkoina yli kolmeakymmentä pistettä itsekin ottelua kohden. Esimerkiksi muutama viikko sitten Denver Broncos viimeisteli 45 pistettä kotiottelussa Washington Redskinsiä vastaan. Ja samantien on syytä todetakin, että etenkin nimenomaan vieraissa Denver Broncos on viimeistellyt hurjia pistemääriä. Denver onkin yksi NFL:n runsaspisteisimpiä joukkueita vierasotteluiden osalta.

Lähtökohtaisesti tiedossa on kahden huippujoukkueen välinen taistelu, jossa pisteitä tullaan tekemään melkoisen reilulla kädellä. New England Patriots on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta toisaalta Denver Broncos on hävinnyt vasta kerran. Senpä takia lähdetään pelaamaan yli -vaihtoehtoa. Raja on vedetty tietenkin korkealle, mutta odotusarvot ovat myös korkealla sen suhteen, että raja tulisi menemään rikki. New England Patriotsin kotietu tekee lähdökohdat supermielenkiintoisiksi, sillä Denver Broncos olisi kotonaan ehdottomasti jopa selkeäkin ennakkosuosikki. Suomen aikaa ensi yönä kannattaakin olla hereillä, sillä tätä ottelua yksikään amerikkalaisen jalkapallon ystävä ei halua jättää näkemättä. Overit vetokupongille mukaan ja aamulla ennen töihin lähtöä jälleen toteamaan, että kannatti valvoa.

Veikkaussivut | Tuomas