NFL patriots chargers

New England Patriots - Jacksonville Jaguars 21.1.2018, Jaguars on play offsien yllättäjä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

NFL:ssä pelataan konferenssifinaaleja. Viime kauden mestari New England Patriots kohtaa kotonaan ylättäjän Jacksonville Jaguarsin. Jaguars pudotti viime kierroksella vieraissa Pittsburgh Steelersin 45-42. Patriots taas voitti kotonaan Tennessee Titansin 35-14. Veikkaussivuilla vihjattiin ennen pudotuspelejä, että Jacksonville voisi olla kauden yllättäjä. Sille tarjottiin ennen play offseja mestaruuskertoimeksi 19.00. Tämän kertoimen napanneilla vedonlyöjillä alkaa jo olla jännittävät paikat. Jacksonville pelasi Steelers -ottelussa erittäin hyvin, sillä on hyvinkin saumat jatkaa Super Bowliin saakka.

Psykologista kamppailua

New England Patriots on koko viikon puhunut Jacksonvillesta hyvinkin kunnioittavasti. Se on New Englandin tapa, ei anneta vastustalle mitään erityistä hampaan koloon. Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady on pelannut jo 11 konferenssifinaalissa, Jacksonville -ottelu on jo seitsemäs perättäinen. Brady on yhdessä tähti-TE Rob Gronkowskin kanssa sanonut Jacksonvillen olevan kovin vastus, jonka New England on kohdannut koko kauden aikana.

Jaguarsin leirissä otetaan New Englandin puheet pelkkänä pelinä. Jacksonvillen tukimies Telvin Smith kuittasi Bradyn puheet Twitterissä näin: ”Bro, tuo on vanha temppu, pumppaa meitä mediassa, mutta tiedän mitä te oikeasti sanotte valmistautuessanne. Respect.”

NFL on pienten marginaalien sarja. Henkinen puoli, ja psykologinen taisto, ovat tärkeitä.

Miten voi Bradyn käsi?

QB Brady on jo 40-vuotias, ja pikku hiljaa hänessäkin alkaa näkyä ikävuosien rasitus. Brady missasi torstain harjoitukset pienen loukkaantumisen vuoksi. Saattaa olla, että Brady ei ole aivan terävimmillään.

Viime viikon Tennessee -ottelussa Brady oli vakuuttava oma itsensä. Hän nappasi uransa 26:nnen play offs -voiton ja samalla pelasi uransa 13:n pudotuspelin, jossa hän heitti vähintään 300 jaardia. Kumpikin lukemista on NFL:n ennätys. Tennessee -ottelussa Brady myös nousi NFL:n tilastokärkeen yhdessä Joe Montanan kanssa heittämällä kymmenennen kolmen TD:n pudotuspelin.

Jacksonville ase on joukkueen puolustus, vaikka Pittsburgh -ottelussa se päästikin 42 pistettä ja hyökkäys hoiti voiton kuudella maalilla. Jaguars -puolustus oli runkosarjassa koko liigan toiseksi paras. Päästetyissä jaardeissa ja päästetyissä pisteissä se oli liigan kakkonen Minnesotan jälkeen.

Patriots on vetomarkkinoilla selvä suosikki. Betsson laittaa ottelun kertoimet 1.30 – 3.80, tasoitus on peräti 8.5 pistettä ja se on liikaa. Vanha viisaus toteaa, että puolustus vie mestaruudet ja loppuotteluissa on useimmiten fiksumpi pelata altavastaajaa. Tämä lienee totta nytkin, ainakin sen verran, että Jaguars +8.5 on hyvä veto.

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot