NFL patriots chargers

New England Patriots - Los Angeles Chargers, Brady ja Rivers laittavat puolustukset koville

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Viime kauden Super Bowl -voittaja, NFL:n hallitseva mestari New England Patriots ei ole ollut tällä kaudella erityisen hyvä. Sillä on seitsemän ottelun jälkeen kasassa voittosuhde 5-2. Tämän illan ottelu Los Angeles Chargersia vastaan tulee olemaan Patriotsille kova testi.

Chargers muutti täksi kaudeksi San Diegosta Los Angelesiin. Joukkue aloitti kauden surkeasti, se hävisi neljä ensimmäistä otteluaan ja joukkueen pelinrakentaja Philip Rivers heitti noissa peleissä vain uusi maalia ja peräti viisi syötönkatkoa.

Kehnon alun jälkeen Chargers on sitten voittanut kolme putkeen, ja Rivers on heittänyt kuusi maalia eikä yhtään katkoa.

Patriotsia vastaan pitää heittää

Viime viikolla New England Patrios pärjäsi hienosti viime kauden Super Bowl -vastusta Atlanta Falconsia vastaan. Patriots voitti Super Bowl -uusinnan 23-7. Atlanta päätti viime viikonloppuna hyökätä Patriotsia vastaan jouksemalla, mutta se suunnitelma ei natsannut. Samalla Falconsin mainiosta pelinakentajasta Matt Ryanista tuli ensimmäinen QB, joka ei ole tällä kaudella heittänyt New Englandia vastaan 300 jaardia.

Jos Chargers ottaa opikseen jotain viime viikon otteluista, niin sekin lähtee Patriotsia vastaan heittämällä palloa. Hieman joukkuetta saattaa kuitenkin arveluttaa se tilastofakta, että kun se hävisi kauden neljä ensimmäistä ottelua, niin QB Rivers heitti kaksi kertaa yli 300 jaardia, ja kolmessa voitto-ottelussa Rivers ei kertaakaan päässyt lähellekään 300 jaardin rajapyykkiä. Selvästi heittopelit eivät ole olleet San Diegolle se paras ase, kun taas se on juuri se suunnitelma, jolla New Englandia vastaan pitäisi edetä.

Over -peli tulossa?

Patriotsin puolustuksen takakenttä on kolhuilla. Atlantaa vastaan se pelasi kauden parhaan ottelunsa, mutta Atlantan hyökkäys taisi tehdä pelin heille helpoksi. Takakentän pelaajista Eric Rowe oli vielä keskiviikon harjoituksista sivussa, Stephon Gilmore taas harjoitteli jonkin verran viikolla.

Patriots on ollut viime vuosina niskan päällä Chargersia vastaan. New England on voittanut kolme viimeistä ottelua. Edellisen kerran Chargers voitti tämän pelin vieraissa vuonna 2008.

Betssonin kertoimet otteluun ovat 1.30 – 3.75, tasoitus on 7.5 pistettä. Paras veto otteluun on yli 48.5 pistettä Betssonin kertoimella 2.00. Patriotsin puolustus saanee vastaan kovan heittohyökkäyksen, ja toisaalta tuskin Chargers pystyy pysäyttämään Tom Bradyn Patriots -hyökkäystä. Hyvä arvio loppulukemiksi on 31 – 24.

Alla video Patriotsin ja Falconsin Super Bowl -uusinnasta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot