New Jersey Devils - Anaheim Ducks 21.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Anaheimin mieletön voittoputki New Jerseyn illassa?

New Jersey Devils – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 2,40 Nordicbet
New Jersey Devils – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,80 PAF

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,70 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaan tulevana yönä pelataan useita äärimmäisen mielenkiintoisia otteluita. Yksi jännittävimmistä otteluista käydään New Jersey Devilsin sekä Anaheim Ducksin iskiessä yhteen. Heti alkuun todetaan sen verran, että on Anaheim Ducksin touhulle nostettava hattua. Anaheim Ducks on kärsinyt valtavista loukkaantumisongelmista, mutta siitä huolimatta Ankkalauma kulkee voitosta voittoon. Anaheim Ducks on tällä hetkellä menossa vaatimattomasti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Ankkalauma voitti vieraissa Detroit Red Wingsin 2-5 maalein. Anaheim Ducks on päässyt lepäämään vuorokauden New Jersey Devilsiä enemmän, joten se varmasti vierasjoukkueelle on sopinut enemmän kuin mukavasti.

Anaheim Ducks on kymmenestä edellisestä ottelustaan vain yhdessä jäänyt kokonaan pisteittä, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Anaheim Ducks ei tule loputtomiin kestämään valtavia loukkaantumisongelmia, mutta tällä hetkellä loukkaantumisongelmat eivät ole vierasjoukkueella esteenä voittoputken jatkamiselle. Anaheim Ducksin puolustuksesta kertoo paljon se, että edellisen kerran vierasjoukkueelle ollaan varsinaisella peliajalla tehty kolme maalia tai enemmän tämän kuun ensimmäisenä päivänä kamppailussa San Jose Sharksia vastaan. Tuon ottelun jälkeen Anaheim Ducksille ollaan keskimäärin ottelua kohden viimeistelty noin kahta maalia. Ei pidä siis ihmetellä sitä, että vierasjoukkue on kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

New Jersey Devilsillä on alla kotivoitot Tampa Bay Lightningista sekä Ottawa Senatorsista, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kotijoukkue kamppailee vielä suurempien loukkaantumisten kanssa kuin Anaheim Ducks! Kahteen edelliseen otteluun New Jersey Devils on viimeistellyt erinomaisesti peräti kahdeksan maalia, mutta valitettavasti kotijoukkueelta sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Cam Janssen, Peter Harrold, Ryan Carter, Stephen Gionta, Adam Larsson sekä Ryane Clowe. New Jersey Devilsin materiaali ei tule kestämään näin suuria loukkantumisongelmia kierroksesta toiseen. Anaheim Ducks lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Kahteen edelliseen vierasotteluun Ankkalauma on viimeistellyt vain ja ainoastaan kymmenen maalia, joten vierasvoittoa olisi todennäköisesti tälläkin kerralla tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas