New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets 28.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Valtavista kokoonpano-ongelmista kärsivät joukkueet vastakkain New Jerseyssä.

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,68 PAF
New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,40 PAF

PAFin kertoimet otteluun 2,20 | 3,75 | 2,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New Jersey Devils sekä Columbus Blue Jackets iskevät yhteen. Tiedossa on todennäköisesti runsasmaalisempi kohtaaminen kuin mitä kerroinasettelu mahdollisesti antaa ymmärtää. Edellisellä kierroksella New Jersey Devils hävisi Chicago Blackhawksin vieraana 5-2 maalein. New Jersey Devils onkin edellisestä kolmesta ottelustaan saalistanut vain yhden voiton. Kaiken kaikkiaan New Jersey Devils on varsinkin viime aikoina pelannut paljon erittäin runsasmaalisia otteluita. Edellisellä kierroksella kotijoukkueen puolustus oli suhteellisen suurissa ongelmissa Chicago Blackhawksin laadukkaiden hyökkääjien kanssa, mutta toisaalta edellisessä vierasottelussaan New Jersey Devils viimeisteli jatkoaika mukaanlukien viisi maalia Washington Capitalsia vastaan.

Columbus Blue Jackets on viime aikoina noussut erinomaiseen pelivireeseen. Vielä hetki sitten Columbus Blue Jackets oli useamman ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta nyt putkeen voitot ovat tulleet Philadelphia Flyersin sekä Carolina Hurricanesin kustannuksella. Kahteen edelliseen otteluun Columbus Blue Jackets on viimeistellyt vaatimattomasti kymmenen maalia. Parhaimmillaan Columbus Blue Jackets pelaakin erittäin tuloksellista jääkiekkoa. Columbus Blue Jackets on äärimmäisen epätasainen joukkue, mutta toisaalta se mahdollisesti vain nostaa maalien odotusarvoa tätä ottelua ajatellen. Columbus Blue Jackets on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, mutta siitä huolimatta kahdessa edellisessä ottelussa maalinteko on toiminut hienosti. Columbus Blue Jacketsiltahan sivussa tästä ottelusta edelleen ovat esimerkiksi Matt Calvert, Marian Gaborik, Sergei Bobrovsky, Jared Boll sekä Dalton Prout. Listaa voisi jatkaa vielä useammankin nimen verran.

Lähtökohtaisesti on syytä olettaa, että tiedossa on vauhdikas kohtaaminen, jossa maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päissä. Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä pelivireeltään ehdottomasti New Jersey Devilsiä edellä, mutta toisaalta Columbusd Blue Jackets on kuitenkin tosissaan hyvin ailahtelevainen joukkue. New Jersey Devils kärsii Columbus Blue Jacketsin tavoin suurista loukkaantumisongelmista, joten sen suhteen lähtökohdat ovat jossain määrin jopa suhteellisen tasaiset. New Jersey Devilsiltä sivussa edelleen ovat esimerkiksi Ryan Carter, Ryane Clowe, Peter Harrold, Damien Brunner sekä Andrei Loktionov. Yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat erittäin tervetulleita valintoja vetokupongille mukaan. Tämä ottelu on voittajan suhteen aivan täysin avoinna, joten pitkävedosta 1X2 -kohteena kiinnostuneet eivät valitettavasti tässä vihjeessä nimenomaan voittajasta sen suurempaa apua tule saamaan.

Veikkaussivut | Tuomas