New Jersey Devils - Ottawa Senators 19.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Pahasti vajaamiehinen New Jersey Devils kotonaan Ottawan kimppuun.

New Jersey Devils – Ottawa Senators, merkki 2, kerroin 2,80 Expekt
New Jersey Devils – Ottawa Senators ML, merkki 2, kerroin 2,05 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,25 | 3,75 | 2,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa Ottawa Senators matkustaa testaamaan New Jersey Devilsin päivän vireen. Suomen aikaan tulevana yönä pelataan vain kaksi ottelua. New Jersey Devils voitti edellisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin 3-0 maalein, mutta muuten kotijoukkueen ilonaiheet ovat olleet vähissä. Kolme edellistä ottelua ovat New Jersey Devilsille tuottaneet vain yhden voiton. New Jersey Devilsin sairaslista ottelun alla on myös erittäin valitettavaa kerrottavaa, sillä kotijoukkueelta sivussa on useampikin tärkeä pelaaja. New Jersey Devilsin lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä, mutta sivussa kotijoukkueelta suurella todennäköisyydellä ovat esimerkiksi Ryan Carter, Stephen Gionta, Ryane Clowe sekä Cam Janssen.

Ottawa Senatorsista on muodostunut yksi suurimmista tasapeliautomaateista, sillä kuudesta edellisestä ottelustaan vierasjoukkue on peräti neljä pelannut tasan! Edellisellä kierroksella Ottawa Senators voitti jatkojen päätteeksi St.Louis Bluesin 3-2 maalein. Ottawa Senators on pelannut valtavasti maalin otteluita suuntaan tai toiseen, mutta viisi edellistä ottelua ovat sentään kolme voittoa vierasjoukkueelle tuottaneet. Ottawa Senators on varsinkin vieraissa viime aikoina jättänyt itsestään hyvän kuvan, sillä neljään edelliseen vierasotteluun vain yhdessä Ottawa Senators on jäänyt kokonaan pisteittä. Ottawa Senatorsin kannalta loistava asia on se, että sairaslista on käytännössä tyhjä. Ainoastaan Marc Methot on tämän tiedon mukaan sivussa Ottawa Senatorsin vahvuudesta, mutta hän on myös silti erittäin lähellä pelikuntoa.

New Jersey Devils on saanut useissa otteluissa paljon laukauksia aikaan, mutta kotijoukkueen maalintekotehokkuus ei ole ollut lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla. Esimerkiksi Pittsburgh Penguinsia vastaan New Jersey Devils sai aikaan lähes neljäkymmentä laukausta ja tuo oli sentään Pittsburgh Penguinsin kotiottelu. On joka tapauksessa kuitenkin selvää, että New Jersey Devils ei tule kestämään näin merkittäviä loukkaantumisia kierroksesta toiseen. New Jersey Devilsin materiaali on viime aikoina joutunut erittäin kovalle koetukselle, sillä kotijoukkue on pelannut paljon vierasotteluita. Tästäkin ottelusta on lupa odotella maalin kamppailua suuntaan tai toiseen, mutta vaaka kallistuu ehdottomasti Ottawa Senatorsin puolelle. Ottawa Senators lähtee käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla New Jersey Devilsin kaatoon.

Veikkaussivut | Tuomas