New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins 17.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Pingviinilauma New Jersey Devilsin kustannuksella?

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin
New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,95 | 3,80 | 2,15

 

 

Itäisen konferenssin sijalla kaksitoista oleva New Jersey Devils isännöi vieraaksi saapuvaa Pittsburgh Penguinsia. Vierasjoukkue löytyy samasta konferenssista kolmannelta sijalta. Jääkiekon NHL:ssä pelataan tuttuun tapaan Suomen aikaa tulevana yönä useita mielenkiintoisia kamppailuita. New Jersey Devils on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut muutaman erinomaisen voiton, mutta toisaalta viime kierroksella New Jersey Devils hävisi kotonaan 0-2 maalein Los Angeles Kingsille. Kolmesta edellisestä kotiottelustaan peräti kahdessa New Jersey Devils on jäänyt kokonaan maaleitta, joten kotijoukkueella on ollut vähintäänkin merkittäviä maalinteko-ongelmia.

Pittsburgh Penguisille edellinen viikko on ollut raskasta aikaa, sillä vasta viime kierroksella kolmen ottelun tappioputki sai päätöksensä. Pittsburgh Penguins voitti edellisellä kierroksella Nashville Predatorsin 4-1 maalein. Kaiken kaikkiaan ennen tappioputkeaan Pittsburgh Penguins kulki oikeastaan voitosta voittoon, mutta kenellekään se tuskin on missään vaiheessa ollut yllätys, sillä materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on kuitenkin ehdottomasti myös esimerkiksi New Jersey Devilsiä edellä. Pittsburgh Penguisilla yksilötaito on aivan uskomattoman hurjaa luokkaa, vaikka toisaalta vierasjoukkueen suurimmat tähdet ovat olleet tällä kaudella jopa yllättävänkin heikkoja.

Lähtökohtaisesti Pittsburgh Penguins on ollut viime aikoina epätasainen, mutta materiaalinsa puolesta vierasvoitto on tässä enemmän kuin paikallaan. New Jersey Devils ei ole kotonaan pystynyt tekemään maaleja lainkaan siihen tahtiin, että minkäänlaisia voittoputkia olisi pystynyt syntymään. New Jersey Devilsin kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi, mutta otetaan sekin fakta kuitenkin esiin, että kotijoukkue kärsii melkoisen reilusta loukkaantumissumusta. Tästäkin ottelusta New Jersey Devilsiltä uupuvat useat merkittävät pelaajat. Näin ollen vaaka kallistuu huomattavasti enemmän lisää ja lisää Pittsburgh Penguisin suuntaan. Kaiken kaikkiaan vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas