New Jersey Devilsin uusi päävalmentaja selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/02/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 2.6.2015

Jääkiekon NHL-seura New Jersey Devils on palkannut uudeksi päävalmentajakseen John Hynesin. Jatkossa vastuun ottaa 40-vuotias käskijä, joka on aikaisemmin valmentanut AHL:ssä Wilkes/Barre-Scranton Penguinsia.

Hynes on taustansa myötä tuttu henkilö New Jersey Devilsin uudelle toimitusjohtajalle Ray Sherolle, joka työskenteli aiemmin Pittsburghissa. Wilkes/Barre-Scranton Penguins on nimittäin toiminut jo vuosia Pittsburgh Penguinsin farmina.

Hynes ehti valmentaa AHL:ssä kuuden kauden ajan. Viisi viimeisintä kautta hän toimi joukkueensa päävalmentajana. Barre-Scranton Penguins selvisi Hynesin johtamana jokaisena vuonna vähintään pudotuspelien toiselle kierrokselle. Kuitenkaan finaaleissa ryhmää ei nähty kertaakaan.

New Jersey Devilsin uudella päävalmentajalla on myös pitkä tausta USA:n nuorten ja poikien maajoukkueiden valmentajan tehtävistä. Kyseessä on tällä hetkellä NHL:n nuorin päävalmentaja.

Uuden päävalmentajan hankkiminen New Jersey Devilsiin oli varsin ajankohtainen asia, sillä viime kaudet ovat olleet punaisille hyvinkin haastavia. Kolmella edellisellä kaudella ryhmä ei ole selviytynyt pudotuspeleihin mukaan.

Lähde: New Jersey Devils

Lue myös:
NHL-mestari ratkeaa juhannukseen mennessä!