New Jersey Devils - Montreal Canadiens 5.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Montrealin vahva vire vieraissa New Jersey Devilsiä vastaan?

New Jersey Devils – Montreal Canadiens, merkki 2, kerroin 2,55 Nordicbet
New Jersey Devils – Montreal Canadiens ML, merkki 2, kerroin 1,95 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,70 | 2,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New Jersey Devils sekä Montreal Canadiens iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa New Jersey Devils on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun taas Montreal Canadiens löytyy kolmannelta sijalta. Edellisellä kierroksella tarkemmin sanottuna New Jersey Devils sekä Montreal Canadiens iskivät itseasiassa yhteen, joten nyt joukkueet kohtaavat samantien heti uudelleen. Montreal Canadiens voitti viimeksi New Jersey Devilsin kotonaan 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Montreal Canadiens on saalistanut edellisestä viidestä ottelustaan peräti neljä voittoa. Kahteen edelliseen otteluun Montreal onkin hienosti viimeistellyt seitsemän maalia. New Jersey Devils voitti viimeksi laukaukset suhteellisen selkeästi, mutta Montrealilla on tällä hetkellä erittäin pitävä puolustus.

New Jersey Devilsille maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia sekä suurempia maalinteko-ongelmia, sillä kolmeen edelliseen kotiotteluun peräti kahdessa New Jersey Devils on viimeistellyt korkeintaan yhden maalin ottelua kohden! Viimeksi New Jersey Devils voitti kotonaan jatkojen päätteeksi surkean Buffalo Sabresin, mutta siitä ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. New Jersey Devilsin tilanne sairaslistan osaltakaan ei ole lainkaan hyvä, sillä kotijoukkue on menettänyt sairaslistalle yhä enemmän ja enemmän pelaajia. Montreal Canadiens saa tässä asiassa selkeää etua itselleen, sillä vierasjoukkueen sairaslista on lähes tyhjä. Vain Davis Drewiske on sivussa Montrealin vahvuudesta.

Montreal Canadiens on kaiken kaikkiaan yksi kovakuntoisimmista joukkueista ja täysin ansaitusti Montreal Canadiens nouseekin tässä ottelussa erinomaiseksi peli-ideaksi. Pelillisesti New Jersey Devils sekä Montreal Canadiens ovat pelanneet monta kertaa aiemmin erittäin tasaisia maalin otteluita, mutta kovalla prosentilla Montreal Canadiens on pystynyt niitä omaksi edukseen kääntämään. Lähtökohtaisesti tiedossa on todennäköisesti jälleen maalin ottelu suuntaan tai toiseen, mutta Montreal Canadiensille tarjotut kertoimet on syytä napata vetokupongille mukaan. Montreal on jo pidemmän aikaa jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan eikä sairaslistakaan tilannetta ainakaan heikennä mihinkään suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas