New Orleans Hornets - Cleveland Cavaliers 1.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Cleveland vierailee New Orleansissa.

New Orleans Hornets – Cleveland Cavaliers, merkki 1, kerroin
New Orleans Hornets – Cleveland Cavaliers (+5,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 1,41 | 3,01

Läntisen konferenssin New Orleans Hornets saa vieraakseen itäisen konferenssin Cleveland Cavaliersin. Joukkueiden välillä ei ole mitään selkeää tasoeroa, mutta New Orleans Hornets on kotonaan onnistunut viime aikoina erinomaisesti ja lisäksihän samalla Cleveland on ollut lähes koko kauden surkea. Cleveland oli viimeksi kotonaan surkea häviten 87-97 numeroin Philadelphiaa vastaan. Lisäksi sitä ennen toisessa peräkkäisessä kotiottelussa Cavaliers hävisi Boston Celticsille 92-93 lukemin.

New Orleans Hornetsin kotiotteluiden otteluohjelma on ollut viime aikoina todella vaikea, mutta viiteen edelliseen kotiotteluun New Orleans on kyennyt kolme voittoa nappaamaan! New Orleans hävisi edellisessä kotiottelussaan 89-108 numeroin Miami Heatia vastaan, mutta viisi edellistä kotiottelua sisältävät myös mm. voitot Denver Nuggetsista, Boston Celticistä sekä Memphis Grizzliesistä!

Jotain Cleveland Cavaliersin vieraspeleistä kertoo se, että Cleveland on kuuteen edelliseen vierasotteluun onnistunut yhden voiton nappaamaan. Cleveland oli viime vierasottelussaan pihalla kuin lumiukko häviten Houston Rocketsia vastaan 116-78 numeroin eikä tässä tälläkään kertaa vierasvoittoa taida olla tulossa.

Veikkaussivut | Tuomas