New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 15.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Panokseton kamppailu New Orleansissa.

New Orleans Hornets – Dallas Mavericks, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,30 | 1,67 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, panoksettomassa kamppailussa pisteistä taistelevat New Orleans Hornets sekä vastaan asettuva Dallas Mavericks. Vierasjoukkueelle tippuminen ulos pudotuspeleistä on suuri pettymys, mutta varmasti motivaatiota löytyy suurella osalla pelaajistosta loppukauden otteluihin. Dallas Mavericks on materiaaliltaan laadukas, joten joukkueen luulisi olevan tässä ottelussa vahvoilla. New Orleans Hornetsin kausi on ollut erittäin vaikea, joten New Orleans taistelee lähinnä siitä, että onko Hornets läntisen konferenssin viimeinen vai toiseksi viimeinen.

Dallas Mavericks voitti viimeksi kotonaan huippuvaarallisen Denver Nuggetsin, joten se kertoo siitä, että keskittyminen on edelleen loppukauden otteluissa! Tosiaan kyseisestä ottelusta voiton nappaaminen oli upea suoritus, vaikka se lopulta tulikin vasta jatkoajalla. Kotiyleisön edessä napattu voitto oli muutenkin tärkeä, sillä sitä ennenhän Dallas pelasi surkean ottelun Phoenix Sunsia vastaan.

New Orleans Hornets on napannut yhden voiton kuuteen edelliseen otteluun ja myös tässä ottelussa voitto vaikuttaa kovin epätodennäköiseltä! New Orleans hävisi edellisessä kotiottelussaan Los Angeles Clippersiä vastaan 93-96 numeroin. Vain voitto Phoenixia vastaan lukeutuu kuuteen viime otteluun. Dallas on voittanut kolmesta viime keskinäisestä ottelusta kaksi ja on hyvä valinta vetokupongille tälläkin kertaa.

Veikkaussivut | Tuomas