New Orleans Hornets - Orlando Magic 5.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/04/2013
Jaa tämä...

New Orleans saa kotiareenalleen vieraita Orlandosta.

New Orleans Hornets – Orlando Magic, merkki 2, kerroin 
New Orleans Hornets – Orlando Magic (+9,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,18 | 5,25 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New Orleans Hornets saa vastaansa Orlando Magicin. Kerroinasettelu kohteessa vaikuttaa oudolta. New Orleans ei missään tapauksessa ole kerroinasettelussa esitetyn mukainen suosikki! New Orleans Hornets voitti edellisessä ottelussaan Detroit Pistonsin 100-95 numeroin, mutta siitähän nyt on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. New Orleansin viime aikojen otteluohjelma on ollut helppo, sillä ainoastaan Oklahoma City Thunderin kohtaaminen voidaan luokitella hankalaksi otteluksi. Kyseisessä ottelussa New Orleans olikin täysin ulkona.

Orlandolla on alla kaksi vaikeaa ottelua, kun vastaan ovat asettuneet Houston Rockets sekä Memphis Grizzlies. Jälkimmäistä joukkuetta vastaan Orlando pelasi edellisessä ottelussaan ja silloin Orlando hävisi ottelun 82-108 lukemin. Nyt tiedossa on kuitenkin helpompi ottelu.

New Orleans on kotonaan pelannut erittäin epätasaisesti ja viidestä edellisestä kotiottelusta New Orleans onkin kyennyt voittamaan vain kaksi. Kun otetaan samalla myös huomioon, että Orlando voitti edellisen vierasottelunsa, sai Orlandokin itseluottamusta heikosti muuten sujuneen kauden jälkeen. Edellisessä vierasottelussa Orlando voitti Philadelphia 76ersin 84-98 numeroin.

Veikkaussivut | Tuomas