New Orleans Pelicans - Portland Trailblazers 31.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko New Orleansin vahvat kotipeliesitykset Portlandin isäntänä?

New Orleans Pelicans – Portland Trailblazers, merkki yli 211 pistettä, kerroin 1,95 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,15 | 1,74 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Portland Trailblazers matkustaa New Orleans Pelicansin vieraaksi. Tällä kerralla vihjeemme käsittelee koripalloa, vaikka hätäisimmät saattoivat jo kuvitella, että tällä olisi jotain tekemistä Lahden kiekkoylpeyden kanssa. Joka tapauksessa tiedossa on todennäköisesti erittäin runsaskorinen ottelu. New Orleans Pelicans sekä Portland Trailblazers kohtasivat vain hetki sitten edellisen kerran ja silloinhan viimeisteltiin 217 pistettä Portland Trailblazersin napatessa voiton. Portland Trailblazershan on pelannut kokonaisuutta ajatellen fantastisesti, mutta New Orleans Pelicans on nimenomaan kotonaan erittäin yllätysvalmis joukkue. Kolme edellistä kotiotteluaan New Orleans Pelicans on voittanut ja vieläpä niin, että jokaisessa näissä ottelussa New Orleans Pelicans on rikkonut sadan pisteen rajan. Edellisellä kierroksella kotijoukkue kylläkin hävisi Houston Rocketsin vieraana 107-98 numeroin, mutta kukaan todennäköisesti ei olettanutkaan, että Houston Rockets olisi kotonaan yllätettävissä.

Portland Trailblazers hävisi edellisellä kierroksella äärimmäisen jännittävän kamppailun Miami Heatin isäntänä 107-108 lukemin. Portland Trailblazers on oikeastaan kierroksesta toiseen pelannut erittäin viihdyttäviä sekä runsaskorisia otteluita. Edellisestä viidestä ottelustaan Portland Trailblazers on saalistanut kolme voittoa, mutta tärkeintä tätä vihjettä laadittaessa onkin se, että yhdessäkään näistä viidestä ottelusta ei olla jääty vierasjoukkueen osalta vaaditun rajan alle. Portland Trailblazers tunnetaan yhtenä NBA:n parhaimpana kotijoukkueena, mutta toisaalta viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet erinomaisesti peräti neljä voittoa. Se kertoo siispä siitä, että Portland Trailblazers ei missään tapauksessa ole niin kotiriippuvainen joukkue kuin mitä monet kuvittelevat.

Portland Trailblazers lähtee tähän otteluun vieraissakin ennakkosuosikkina, mutta New Orleans Pelicansin kotietu tekee lähtökohdat erittäin mielenkiintoisiksi! New Orleans Pelicans on elänyt ja tulee elämään täysin kotiotteluidensa varassa, mutta toisaalta viime aikoina voittoja tosissaan onkin tullut siihen tahtiin, että välttämättä se ei kotijoukkueen kannalta huono asia olekaan. New Orleans Pelicansillahan on melko suuriakin loukkaantumisongelmia, sillä Eric Gordon, Greg Stiemsma sekä Darius Miller ovat sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Eric Gordon on tästä kolmikosta lähinnä pelikuntoon pääsyä, mutta hänen tilannettaan ei tässä kohdassa vielä tarkemmin osaa kertoa. Portland Trailblazerin kannalta puolestaan hyvä asia on se, että sairaslista ei ole kasvanut viime kierroksien aikana. Sivussa Portland Trailblazersilta ainoastaan on CJ McCollum. Kyllähän tässä kaikki viittaavat siihen, että tiedossa on erittäin runsaskorinen kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas